ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Η Leandra Medine βρήκε τον τρόπο να φορέσει τα fisherman's sandals και να δείχνουν κομψά


Μάρθα Κουμπάνη

22 Απριλίου 2021

Η Leandra Medine βρήκε τον τρόπο να φορέσει τα fisherman's sandals και να δείχνουν κομψά

Θυμάστε το Man Repeller; Μπορεί η δημιουργός του, η Αμερικανίδα Leandra Medine να έκλεισε το δημοφιλές website της τον περασμένο Ιούνιο, παραμένει όμως μία επιδραστική Influencer, με εκλεκτικό στιλ.

Η Μedine μοιράζεται σχεδόν καθημερινά τα looks της στον λογαριασμό της στο Instagram και αποδεικνύει ότι παίζει όλες τις νέες τάσεις στα δάχτυλα.

Ίσως είναι και η μοναδική που θα μπορούσε να πείσει και τις πιο δύσπιστες να δοκιμάσουν να φορέσουν τα fisherman's sandals, το ugly shoe του 2021. Τα παπούτσια αυτά είναι πλεκτά σανδάλια, κλειστά στο μπροστινό μέρος και συχνά slingback. Συνδυάζουν το μίνιμαλ στιλ με τον ανατρεπτικό χαρακτήρα, όμως η αισθητική τους εξακολουθεί να διχάζει.

Η Leandra μόλις βρήκε τον πιο κομψό τρόπο να τα φορέσουμε αυτή την εποχή και είναι αναπάντεχα κομψός.

Τα συνδύασε με biker shorts και μαρινιέρα σε λευκό και μαύρο. Το look έχει παριζιάνικο αέρα ενώ η ιδέα του πλεκτού με τις ναυτικές ρίγες μάς αρέσει πολύ σε συνδυασμό με τα δερμάτινα σανδάλια «του ψαρά».

Ολοκληρώστε με χρυσά κοσμήματα για μια πολυτελή νότα.

Πόσο chic!

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.