ΣΤΙΛ STYLING TIPS

«Tι να φορέσω το φετινό Πάσχα;» - 3 ιδέες από μία fashion influencer


The Jennettes

26 Απριλίου 2021

«Tι να φορέσω το φετινό Πάσχα;» - 3 ιδέες από μία fashion influencer
Mία fashion influencer μας ενέπνευσε για τις εμφανίσεις του Πάσχα

Ας το παραδεχτούμε! Το Πάσχα στη χώρα μας έχει κυρίως, οικογενειακό χαρακτήρα και όπως οι περισσότερες γιορτές, έτσι και αυτό συνδέεται με το οικογενειακό τραπέζι και το φαγητό. Πόσο μάλλον την εποχή της πανδημίας που τόσο οι έξοδοι όσο και οι συγκεντρώσεις είναι περιορισμένες.

Τα νέα ωστόσο είναι καλά αφού τα μέτρα χαλαρώνουν και μπορεί να μην καταφέρουμε να δραπετεύσουμε σε κάποιον κοντινό προορισμό, όμως μπορούμε να απολαύσουμε περισσότερες ανοιξιάτικες βόλτες με την οικογένεια ή τους φίλους, ενώ και η εστίαση πρόκειται να ανοίξει σύντομα.

Μέχρι τότε θα προετοιμάσουμε τα πάντα για το οικογενειακό τραπέζι στον κήπο ή την βεράντα μας, (ευχόμαστε ο καιρός να είναι υπέροχος) και -γιατί όχι- ίσως πάμε και για μια βουτιά στη θάλασσα. Θέλουμε σύνολα άνετα και χαρούμενα, γιορτινά, αλλά the spring way!

Το dress code είναι φυσικά ελεύθερο, όμως εμείς αντλήσαμε έμπνευση από 3 outfits της Jessie Bush,από τη Νέα Ζηλανδία, με έδρα το Λονδίνο.

Floral φόρεμα με γιακά και ankle boots

Koστούμι σε χαλαρή γραμμή με fun χρώμα

Πλεκτό και μίνι φούστα ή βερμούδα

Δείτε ακόμη: Tα ωραιότερα φορέματα της άνοιξης

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.