ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Πριγκίπισσα Diana: To στιλιστικό της trick για ακαταμάχητες εμφανίσεις στην παραλία


Μάρθα Κουμπάνη

29 Μαΐου 2021

Πριγκίπισσα Diana: To στιλιστικό της trick για ακαταμάχητες εμφανίσεις στην παραλία
To στιλιστικό της trick της Diana στην παραλία

Υπήρξαν μόνο λίγοι άνθρωποι σε όλη την ιστορία, για τους οποίους μπορούμε να πούμε με πραγματική σιγουριά ότι είχαν στιλ διαχρονικό και η πριγκίπισσα Diana είναι αναμφίβολα ένας από αυτούς.

Το στιλ της παραμένει σημείο αναφοράς τρεις δεκαετίες σχεδόν από τον αιφνίδιο θάνατό της. Κάθε της εμφάνιση και ενδυματολογική επιλογή αποτελεί έμπνευση, μιας και χαρακτηρίζεται από ανεπιτήδευτη κομψότητα, με ξεχωριστό χαρακτήρα. Φυσικά η μελαγχολική πριγκίπισσα είχε τα δικά της μυστικά, πολλά από τα οποία μας διδάσκουν την τέχνη του styling. Aπό τις επίσημες εμφανίσεις της για λογαριασμό του Παλατιού, στις φιλανθρωπικές της δράσεις αλλά ακόμα περισσότερο στις προσωπικές στιγμές με τα παιδιά και τους έρωτες της ζωής της, απέπνεε πάντα ένα σπάνιο elegance.

Ένα από τα κόλπα που χρησιμοποιούσε συχνά ήταν να συντονίζει την εμφάνισή της ή να φοράει ένα αντίστοιχο σετ. Δεν ήταν ασυνήθιστο να βλέπεις την Diana με μια φούστα πουά, με ασορτί κάλτσες ή να συνδυάζει το χρώμα του καπέλου της με αυτό του φορέματος της. Επιστράτευσε αυτό το styling trick ακόμα και στις διακοπές το 1997, λίγο πριν φύγει από την ζωή.

Διασκεδάζοντας στο St. Tropez, η Diana φορούσε ένα πολύχρωμο μαγιό σε φλουο πράσινη απόχρωση με πιο σκούρους, ντεγκραντέ τόνους. Φυσικά το εντυπωσιακό ολόσωμο, το συνδύαζε με παρεό στο ίδιο χρώμα και σχέδιο, δημιουργώντας μια ολοκληρωμένη εντυπωσιακή "στολή" στην παραλία.

Και ενώ είμαστε έτοιμες να υποδεχτούμε το καλοκαίρι και αναζητάμε το ιδανικό cover up για το μαγιό μας, αντί για το κλασικό πουκάμισο ή καφτάνι, ένα σετ παρεό και μαγιό, όπως αυτό της Diana, είναι μια τέλεια ιδέα.

Δείτε ακόμη: Μαγιό για γυναίκες άνω των 40 Καλοκαίρι 2021

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.