ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Με αυτά τα κομμάτια θα ντυθούμε τα βράδια του καλοκαιριού


Μάρθα Κουμπάνη

5 Ιουνίου 2021

Με αυτά τα κομμάτια θα ντυθούμε τα βράδια του καλοκαιριού
Πώς θα ντυθούμε τα βράδια του καλοκαιριού

Ήρθε η στιγμή να βγούμε επιτέλους έξω, να επιστρέψουμε στην κοινωνική μας ζωή και αυτό βέβαια σημαίνει βραδινές εξόδους για ποτό με φίλους ή για δείπνο.

Αν κάτι μας έλειψε το προηγούμενο διάστημα είναι να ντυθούμε καλά, να ντυθούμε βραδινά για να κάνουμε όλα τα παραπάνω. Είναι αλήθεια όμως, πως το βραδινό ντύσιμο το καλοκαίρι έχει ορισμένες μικρές δυσκολίες που μπορεί να μας προβληματίσουν.

Για το ξεκίνημα, ας ξεκαθαρίσουμε ότι το βραδινό ντύσιμο όπως το ντύσιμο εν γένει, σχετίζεται με το προσωπικό στυλ, το γούστο και άποψη στην αισθητική του καθενός.

Φυσικά, το διαχρονικό μαύρο και το λευκό είναι επιλογές ιδανικές σε κάθε εποχή. Ωστόσο, αν θέλετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα, τότε σίγουρα θέλετε κάτι διαφορετικό.

Επιπλέον, η ζέστη του καλοκαιριού και οι υψηλές θερμοκρασίες είναι ένας παράγοντας που δεν γίνεται να μην λάβουμε σοβαρά υπόψιν, αν σκεφτεί κανείς ότι το καλοκαίρι το μόνο που θέλουμε είναι να φοράμε ό,τι πιο ελαφρύ και δροσερό έχουμε στη ντουλάπα μας ακόμα και το μαγιό μας, από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

Το ύφασμα, η υφή, το print οι αποχρώσεις είναι μόνο μερικά από όλα αυτά που πρέπει να σκεφτούμε όταν σχεδιάζουμε βραδινές εμφανίσεις. Το τι μας αρέσει είναι το νούμερο ένα και με βάση αυτό, θα επιλέξουμε τελικά, όμως το μέτρο είναι απαραίτητο τόσο στο glam όσο και στο μίνιμαλ.

Δείτε τις δικές μας επιλογές:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.