ΣΤΙΛ STYLING TIPS

To ιδανικό shorts για κάθε σωματότυπο: Θα αναδείξει τα δυνατά σας σημεία


Μάρθα Κουμπάνη

10 Ιουλίου 2021

To ιδανικό shorts για κάθε σωματότυπο: Θα αναδείξει τα δυνατά σας σημεία
To ιδανικό shorts για κάθε σωματότυπο

Είναι ένα από τα αγαπημένα μας (και πολυ πρακτικά) ρούχα το καλοκαίρι και όχι άδικα. Το shorts είναι απαραίτητο για τους ζεστούς μήνες, ενώ αποκαλύπτει τα πόδια και τραβά τα βλέμματα. Πρόκειται για ένα key-piece της καλοκαιρινής μας γκαρνταρόμπας, για αυτό και αν ανοίξετε την ντουλάπα μας θα βρείτε αμέτρητα διαφορετικά στιλ, μήκη και γραμμές.

Ποιο είναι όμως αυτό που πραγματικά κολακεύει τον σωματότυπο μας και μπορεί να αναδείξει τα συνατά μας σημεία, απογειώνοντας την εμφάνισή μας;

Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχουν περιορισμοί. Μπορείτε να φορέσετε οποιοδήποτε στιλ αγαπάτε!

Η αλήθεια, όμως, είναι ότι για κάθε σωματότυπο, υπάρχει και το ιδανικό σχέδιο shorts που μπορεί να σώσει το look σας από στιλιστικά λάθη. 

Σωματότυπος «σωλήνας» 

jenny.gr

Αν η μέση και  οι γοφοί σας έχουν περίπου το ίδιο άνοιγμα, δοκιμάστε ένα χαλαρό σορτς, με πιέτες.

Οι πιέτες δίνουν όγκο και δημιουργούν καμπύλες εκεί που δεν υπάρχουν. Προτιμήστε, μάλιστα, κάποιο σε κοντό μήκος που θα αναδείξει τα ψηλόλιγνα πόδια σας.

Σωματότυπος «κλεψύδρα» 

jenny.gr

Αν έχετε πιο στενή μέση, και πιο φαρδείς γοφούς πείτε ναι στα  ψηλόμεσα σχέδια με loose γραμμη και λάστιχο ή ζώνη στην μέση. Φορέστε τα tops σας από μέσα και θα αναδείξετε τόσο την μέση όσο και τα πόδια σας.

Σωματότυπος «μήλο» 

jenny.gr

Aν είστε πιο γεμάτη στο επάνω μέρος του κορμού, με λέπτα πόδια επιλέξτε ένα shorts σε ίσια γραμμή (ανδρική) που θα τραβήξει το μάτι και θα φέρει ισσοροπία στις καμπύλες σας.

Σωματότυπος «αχλάδι» 

jenny.gr

Αν έχετε πιο έντονους γοφούς δοκιμάστε ένα σταθερό ύφασμα, με high waist που φαρδαίνει στο κάτω μέρος σαν μίνι φούστα.

Petite: 

jenny.gr

Όσο πιο κοντό είναι το μήκος του σορτς, τόσο πιο μακρύ θα φαίνεται το πόδι σας. Προτιμήσετε ένα σε χαλαρή γραμμή και αποφύγετε τα στενά. Είναι πιο άνετο και chic. 

Πολύ ψηλή:

jenny.gr

H βερμούδα φτιάχτηκε για εσάς, ενώ είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις.

 Δείτε ακόμα: Oι ωραιότερες βερμούδες

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.