ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Mπότες μέχρι το γόνατο: Δείτε πως θα τις φορέσετε στις βραδινές εμφανίσεις


Μάρθα Κουμπάνη

16 Οκτωβρίου 2021

Mπότες μέχρι το γόνατο: Δείτε πως θα τις φορέσετε στις βραδινές εμφανίσεις
Mπότες μέχρι το γόνατο: Δείτε πως θα τις φορέσετε στις βραδινές εμφανίσει

Συμβαίνει κάτι ιδιάιτερο με τις μπότες με τακούνι. Όταν δεν φοράμε φλατ παπούτσια, επιλέγουμε ankle boots με τακούνι, συνήθως χοντρό και σταθερό για τις διαδρομές μας στην πόλη, είτε πρόκειται για την μετάβαση και επιστροφή μας από το γραφείο αλλά και μια βραδινή έξοδο Τα ankle boots είναι από τα πιο ευκολοφόρετα στιλ για all day εμφανίσεις. Από την άλλη αν έπρεπε να επιλέξουμε σε knee high boots και over the knee για μια βραδινή εμφάνιση, το πιθανότερο είναι ότι θα επιλέγαμε τις δεύτερες ως πιο sexy και εντυπωσιακές και θα κρατούσαμε τις knee high για τα boho φορέματα και τις μίντι φούστες μας.

Αν και οι μπότες με ύψος στο γόνατο θεωρούνται από τις πιο ευκολοφόρετες, σπάνια τις βλέπουμε σε βραδινά σύνολα. Αυτό είναι μια αδικία που επικρατεί και φυσικά πρέπει να ανατρέψουμε, αποδίδοντας δικαιοσύνη και να το αλλάξουμε.

Οι knee hign boots με τακούνι ή χωρίς φοριούνται και σε πιο βραδινά και επίσημα σύνολα και μπορούν να δείχνουν πολύ μοντέρνες. Τα κορίτσια της μόδας τις φορούν με μικρά μίνι φορέματα αλλά και σε looks με blazers ή σορτσάκια και μας δίνουν ιδέες.

Aκόμα κι αν δεν είναι στολισμένες από πάνω μέχρι κάτω με κρύσταλλα όπως οι Saint Laurent που φόρεσε πρόσφατα η Hailey Bieber και οι κλασικές μαύρες δερμάτινες μπότες σας μπορούν να απογειώσουν ένα βραδινό outfit.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.