ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Spring trends 2023: Πώς να τα φορέσεις μέσα στον χειμώνα


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

29 Δεκεμβρίου 2022

Spring trends 2023: Πώς να τα φορέσεις μέσα στον χειμώνα
«Θα 'ναι σα να μπαίνει η άνοιξη» στην καρδιά του χειμώνα! Δες πώς να φορέσεις τα απόλυτα ανοιξιάτικα trends από τώρα

Οκ, είναι λίγο νωρίς να λαχταράμε την άνοιξη -ειδικά με αυτόν τον καιρό- αλλά με το τέλος του 2022 και την ανυπομονησία για το νέο έτος, συν τα νέα trends που είδαμε στις πασαρέλες, είναι κάπως δύσκολο να μην σκέφτεσαι τις πιο ηλιόλουστες ημέρες.

Το καλό νέο είναι ότι δεν χρειάζεται να έρθει η άνοιξη σε εσένα, αλλά μπορείς να πας εσύ στην άνοιξη! Υπάρχουν πολλά από τα ανοιξιάτικα trends που μπορείς να τα φορέσεις από τώρα και να πειραματιστείς και να τα ευχαριστηθείς.

Ήδη στο instagram έχουν αρχίσει να λανσάρουν τα νέα "hits" με απόλυτα χειμερινό τρόπο!

Συνέχισε να διαβάζεις και θα μάθεις κι εσύ πώς να φορέσεις τα ανοιξιάτικα trends από τώρα.

1. Blur prints

Έρχονται με άγριες διαθέσεις για να σαρώσουν τα πάντα! Χαρούμενα και κάπως ψυχεδελικά. Μπορείς να τα φορέσεις όπως η Chiara, με το καλσονάκι σου και τα αγαπημένα σου μποτάκια. Αν είναι αμάνικο, τότε δοκίμασε ένα ζιβάγκο από μέσα, για να το «χειμωνιάσεις» λίγο.

2. Ίσια παντελόνια

Μέσα στον χαμό από τα φαρδιά, ξεπετάχτηκαν και μερικά κομψα, ίσια παντελόνια με μικρές καμπάνες στο τελείωμα ή ωραία σικάτα κοψίματα. Σέταρέ το με το αγαπημένο σου blazer και είσαι έτοιμη!

3. Τα '80s

Μια λέξη που μπορεί να περιγράψει τα '80s είναι η λέξη «χαρά», οπότε φόρα τα έντονα μανίκια σου, τα γυαλιστερά σου ρούχα και τα ογκώδη κοσμήματά σου και πέρνα καλά!

4. Moto jackets

Το biker jacket άλλαξε και έκανε μια ανακαίνιση τύπου Formula 1! Δίχρωμο και φαρδύ είναι έτοιμο να το σετάρεις με ό,τι τραβάει η ψυχή σου.

5. Bra tops

Είναι εξαιρετικά passé να κρύβεις το σουτιέν σου. Οι κανόνες έχουν αλλάξει και πλέον η αυτοπεποίθηση χτυπάει κόκκινο, με τα bralettes και τα ultra crop-tops να κερδίζουν σημαντικό έδαφος σε σχέση με τις μπλούζες. Τώρα φόρα ένα blazer από πάνω, διότι κάνει ακόμα κρύο!

6. Το lime

Το απόλυτο χρωματικό τονωτικό! Είναι ταιριαστό με όλες τις εποχές, ανάλογα πώς θα το στυλιζάρεις. Δοκίμασέ το με ένα γκρι blazer και μαύρες μπότες, μέχρι να έρθει η άνοιξη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.