ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Bodysuit chic: Οι 14 διαφορετικοί τρόποι να φορέσεις το κορμάκι σου


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

11 Ιανουαρίου 2023

Bodysuit chic: Οι 14 διαφορετικοί τρόποι να φορέσεις το κορμάκι σου
Instagram/aylin_koenig
Εσύ πόσους διαφορετικούς τρόπους έχεις σκεφτεί για να φορέσεις το αγαπημένο σου κορμάκι; Παρακάτω σου έχω τους 14 δικούς μου αγαπημένους!

Για αρκετό καιρό η αλήθεια είναι ότι δεν ήμουν και πολύ μεγάλη λάτρης των bodysuits -τα γνωστά σε όλους μας κορμάκια- διότι θεωρούσα ότι θα ήταν πολύ άβολα με παντελόνια και ότι θα διαγράφονται πάρα πολύ. Φυσικά μετά από μια δοκιμή ήρθε επιφοίτηση και συνειδητοποίησα ότι όχι μόνο δεν είναι ενοχλητικά, είναι και πάρα πολύ απελευθερωτικά. Από τότε έχω δύο-τρία διαφορετικού ύφους bodysuits στην ντουλάπα μου, που αγκαλιάζουν πολύ όμορφα το σώμα, δημιουργώντας την τέλεια βάση για styling.

Οι τρόποι που μπορείς να συνδυάσεις ένα bodysuit είναι πάρα πολλοί και διαφορετικοί. Μπορείς να φτιάξεις ένα εξαιρετικά μινιμαλιστικό outfit ή μπορείς να παίξεις και να φτάσεις στα όρια του μαξιμαλισμού. Ότι και αν έχεις στο μυαλό σου, το bodysuit είναι από τους καλύτερους συμμάχους σου.

Για να στο αποδείξω, δες την παρακάτω λίστα με διαφορετικά outfits βασισμένα στο bodysuit και κρίνε μόνη σου!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.