ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τα 7 ολοφρέσκα outfits που θα ανανεώσουν το στυλ σου το 2023


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

19 Ιανουαρίου 2023

Τα 7 ολοφρέσκα outfits που θα ανανεώσουν το στυλ σου το 2023
Instagram/ellenclaesson
Καινούργια χρονιά και σου ήρθε η όρεξη για ανανέωση; Στο παρακάτω άρθρο θα βρεις 7 ιδέες για νέα looks που θα σου δώσουν το boost που αναζητάς!

Αν θέλεις και εσύ το 2023 να ανανεώσεις το στυλ σου και να δοκιμάσεις νέα looks, είμαι εδώ για να σε βοηθήσω να πετύχεις τον στόχο σου.

Φυσικά και ο κάθε ένας από εμάς έχει το προσωπικό του στυλ και κάποια outfits με τα οποία αισθάνεται άνετα. Μερικές φορές όμως η κούραση της καθημερινότητας ή ακόμα και η δίψα για νέους συνδυασμούς και η όρεξη για πειραματισμό μας χτυπάνε την πόρτα.

Δεν είναι αναγκαίο να ξεχυθείς στα μαγαζιά και να αγοράσεις μια ολόκληρη γκαρνταρόμπα από την αρχή για να πετύχεις μια ανανέωση του στυλ σου. Λογικά αρκεί μια μικρή εξόρμηση και η στοχευμένη αγορά πολύ συγκεκριμένων κομματιών. Από την άλλη βέβαια, υπάρχει η περίπτωση να έχεις στην ντουλάπα σου ήδη ότι χρειάζεσαι και να μην το έχεις καταλάβει.

Στην παρακάτω λίστα σου έχω 7 ιδέες για φρέσκα outfits που θα σε ανανεώσουν το 2023. Ας ξεκινήσουμε!

1. Το oversized bomber jacket θα σου φανεί πολύ χρήσιμο το 2023. Σέταρέ το με το βραδινό σου κορμάκι και το ίσιο τζιν παντελόνι σου. Βάλε της αγαπημένες σου μυτερές γόβες με μερικά κοσμήματα, τίναξε μαλλί και είσαι έτοιμη!

2. Όπως είδαμε και στα ανδρικά shows για το fw '23, οι knee-high μπότες φοριούνται πολύ και με πιο φαρδιά παντελόνια. Δοκίμασέ το και εσύ με το cozy πουλόβερ σου και ένα baseball καπελάκι για ένα πιο νεανικό αποτέλεσμα.

3. Σίγουρα η maxi φούστα είναι από τα must της σεζόν. Μπορείς να τη συνδυάσεις με το μικροσκοπικό bandeau σου, πάνω από το οποίο θα φορέσεις ένα διάφανο πουκάμισο ή ζακετάκι. Ρίξε το oversized παλτό σου στους ώμους, φόρα τα πιο άνετα βραδινά σου πέδιλα και πήγαινε στο dinner party που σε περιμένουν.

4. Το δερμάτινο ίσιο παντελόνι μπορεί να γίνει η καινούργια σου «στολή». Το συνδυάζεις με ένα λευκό t-shirt, μυτερά ankle μποτάκια, διακριτικά κοσμήματα και για πανωφόρι διαλέγεις: oversized παλτο, blazer, bomber jacket ή δερμάτινο σακάκι.

5. Ένα μπεζ σύνολο ποτέ δεν φεύγει από τη μόδα. Με καμβά το μπεζ cargo παντελόνι σου και ένα cozy μπεζ πουλόβερ, μπορείς να είσαι άνετη και στυλάτη όλη την ημέρα. Σέταρε με ένα maxi παλτό και άνετα sneakerάκια. Η τσάντα με την αλυσίδα προσθέτει extra πόντους κομψότητας και έρχεται σε όμορφη αντίθεση με το cargo παντελόνι.

6. Η γούνα της γιαγιάς σου ή η καινούργια οικολογική σου γούνα μπορεί να ανανεώσει το στυλ σου απλά και μόνο φορώντας την.

7. Τζιν παντελόνι συνδυασμένο με τζιν μπουφάν είναι μια μεγάλη τάση του 2023. Υιοθέτησέ τη και εσύ, συνδυάζοντας το σύνολο με λουστρίνι loafer, ένα πλεκτό ριγμένο στους ώμους για πιο preppy vibes και μια τσάντα ώμου σε πράσινες αποχρώσεις, ώστε να σπάσεις λίγο το μπλε, αλλά μην είναι το επίκεντρο του look.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.