ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Athleisure: 8 τρόποι για να φορέσεις το trend που σαρώνει (πάλι) τις πασαρέλες


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

18 Ιανουαρίου 2023

Athleisure: 8 τρόποι για να φορέσεις το trend που σαρώνει (πάλι) τις πασαρέλες
Instagram/jennywalton
Το athleisure look είναι μαζί μας πολλά χρόνια και δεν αναμένεται να μας αφήσει σύντομα. Από ότι φαίνεται το 2023 θα είναι η χρονιά του και εμείς σου προτείνουμε 8 διαφορετικούς τρόπους για να το ενσωματώσεις στο look σου!

Καθώς επιστρέψαμε στην καθημερινότητά μας μετά το μικρό διάλειμμα των χριστουγεννιάτικων διακοπών, θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι δεν χρειάζεται να εγκαταλείψεις τα αγαπημένα loungewear σύνολα και το athleisure στυλάκι σου ακόμα. Στην πραγματικότητα, brands, όπως η Loewe και fashion influencers, όπως η Hailey Bieber, δεν μας ενθαρρύνουν μόνο να συνεχίσουμε να φοράμε τα αγαπημένα μας αθλητικά ρούχα, όπως οι φουτερένιες ζακέτες και τα κολάν, αλλά και μας προτείνουν να βρούμε πιο σικάτους και φρέσκους τρόπους να τα σετάρουμε.

Και πώς αναβαθμίζεις ένα απλό athleisure look; Δεν είναι δύσκολο. Μπορείς να βρεις ένα βασικό αθλητικό κομμάτι και να χτίσεις το look σου γύρω από αυτό. Συνδύασε το με βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου και μην ξεχνάς τα αξεσουάρ.

Οι πασαρέλες με τις συλλογές για το φθινόπωρο του 2023 σίγουρα θα παρουσιάσουν πάρα πολλές εκδοχές του athleisure και φυσικά το trend θα κρατήσει αρκετά.

Στην παρακάτω λίστα σου έχω μερικά από τα αγαπημένα μου athleisure looks για να πάρεις έμπνευση και να πειραματιστείς και εσύ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.