ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Ανέβασε το look σου σε άλλο επίπεδο χρησιμοποιώντας 6 «pretty pieces»


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

22 Ιανουαρίου 2023

Ανέβασε το look σου σε άλλο επίπεδο χρησιμοποιώντας 6 «pretty pieces»
Instagram/camilleyolaine
Θέλεις με πολύ απλό και γρήγορο τρόπο να ανεβάσεις level στο look σου; Δοκίμασε τα παρακάτω «pretty pieces» και θα με θυμηθείς.

Κατά γενική ομολογία οι περισσότεροι από εμάς έχουμε μερικά αντικείμενα στην ντουλάπα μας -και όχι μόνο- τα οποία μας βοηθούν με πολύ απλό και γρήγορο τρόπο να ανεβάσουμε το look μας ένα level παραπάνω ή και δύο. Τα ονομάζουμε «pretty pieces».

Αυτά τα αντικείμενα τα έχουμε τεστάρει μέσα στα χρόνια, έχουμε δει ότι λειτουργούν και ότι πραγματικά χωρίς κόπο, αλλά με τρόπο, χρησιμοποιώντας τα δημιουργούμε σικάτα, κοψά και σοφιστικέ looks.

Ίσως για την κάθε μια μας να είναι λίγο διαφορετικά, αλλά κατά κανόνα είναι πολύ συγκεκριμένα και αλλάζουν ελάχιστα μέσα στα χρόνια.

Στην παρακάτω λίστα σας παρουσιάζω τα δικά μου pretty pieces, τα οποία με βοηθούν να ανεβάσω ένα look, με απλό τρόπο, ένα με δύο levels παραπάνω.

1. Ένα slip φόρεμα πάντα δείχνει σικάτο και ανεπιτήδευτο. Τον χειμώνα με ένα λεπτό μάλλινο ζακετάκι ή πουλόβερ και το καλοκαίρι με λεπτοκομμένα σανδάλια.

2. Με ένα ζευγάρι μαργαριταρένια σκουλαρίκια ή κολιέ αυτόματα το level της κομψότητας έχει ανέβει.

3. Το κασμιρένιο πλεκτό ήταν, είναι και θα είναι ότι πιο σικάτο για το καθημερινό σου look.

4. Φόρεσε το κοκκινό κραγιόν σου και παρατήρησε τη διαφορά.

5. Ένα ζευγάρι χαμηλοτάκουνα sling backs, με καλσόν ή χωρίς, βοηθούν το look σου να φαίνεται πιο κομψό και θηλυκό.

6. Για πιο εύκολα και γρήγορα αποτελέσματα, απλά πιάσε τα μαλλιά σου σε ένα χαμηλό κότσο ή κοτσίδα. Όταν ο λαιμός είναι εκτεθειμένος όλο το look αλλάζει level.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.