ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τα 3 looks που πάντα -μα πάντα- δείχνουν ωραία πάνω μας


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

27 Ιανουαρίου 2023

Τα 3 looks που πάντα -μα πάντα- δείχνουν ωραία πάνω μας
Instagram/emitaz
Και βέβαια υπάρχουν μερικά looks που σε βγάζουν ασπροπρόσωπη κάθε φορά που αποφασίζεις να τα φορέσεις. Δεν είναι πολλά, αλλά είναι θαυματουργά!

Όπως έχουμε ξαναπεί τα trends έρχονται και φεύγουν, οπότε καλό είναι να επενδύουμε με φειδώ σε αυτά. Από την άλλη υπάρχουν μερικά αξιόπιστα, δοκιμασμένα outfits, τα οποία ποτέ δεν φεύγουν από τη μόδα. Φυσικά και υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που τα κάνουν πιο «σημερινά», όπως το μήκος και το χρώμα, αλλά ποτέ και κανείς δεν έδειξε απεριποίητος, παλιομοδίτικος ή άγουστος φορώντας τα. Το καλό είναι ότι όλοι μας έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας τα κομμάτια για να συνθέσουμε με επιτυχία αυτά τα looks, οπότε δεν χρειάζεται να αγοράσουμε κάτι extra.

Στην παρακάτω λίστα σας έχω τα looks που πάντα δείχνουν ωραία πάνω μας και από τώρα και στο εξής θα γνωρίζετε ότι αν κάποια στιγμή ξεμείνετε από έμπνευση ή βαριέστε να σκεφτείτε τι να βάλετε -άνθρωποι είμαστε- έχετε αυτά τα looks που δεν χάνουν ποτέ!

1. Τζιν παντελόνι / Λευκό t-shirt

Αυτός είναι ο συνδυασμός που κρατάει χρόνια και δεν μας απογοητεύει ποτέ. Εφόσον έχετε το σωστό τζιν παντελόνι και το σωστό t-shirt για τον σωματότυπό σας, τίποτα δεν μπορεί να πάει λάθος. Μπορεί να είναι ο βασικός κορμός του look σας βάζοντας από πάνω ένα blazer, ένα δερμάτινο jacket ή μια μάλλινη ζακέτα. Ανάλογα με την περίσταση και την ώρα στυλιζάρετε με κοσμήματα και παπούτσια.

Tip: δοκίμασε ένα oversized t-shirt ή άνδρικό t-shirt και βάλτο από μέσα με μια ωραία δερμάτινη ζώνη

2. Midi φόρεμα / Μπότες

Είτε προτιμάς ένα μάλλινο φόρεμα με καστόρινα ankle μποτάκια, είτε ένα σατέν φόρεμα με δερμάτινες knee-high μπότες, το αποτέλεσμα θα είναι εξίσου στιλάτο και πάντα σύγχρονο.

Tip: δοκίμασε να φορέσεις ένα πουλόβερ πάνω από το φόρεμα, αντί για πανωφόρι τις όχι και τόσο κρύες μέρες, για πιο casual αποτέλεσμα.

3. Κοστούμι

Το ανδρόγυνο look πάντα θα είναι στη μόδα, οπότε ένα κοστούμι που να ταιριάζει στον σωματότυπό σου θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε πάρα πολλές περιπτώσεις. Μπορείς να φορέσεις τα δύο κομμάτια χωριστά ή μαζί σαν ολοκληρωμένο κοστούμι.

Tip: ακόμα και τα λίγο πιο «καλά» κοστούμια δείχνουν σωστά το πρωί, αν τα σετάρεις με χαμηλά μποτάκια ή sneakers και τα χαλαρά oversized κοστούμια φοριούνται άνετα το βράδυ με ψηλοτάκουνα και statement κοσμήματα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.