ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Ποια ρούχα θα είναι η νέα μας «στολή» τον χειμώνα του 2023;


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

26 Ιανουαρίου 2023

Ποια ρούχα θα είναι η νέα μας «στολή» τον χειμώνα του 2023;
Instagram/kimturkington
Ακόμα και τα βασικά κομμάτια θέλουν που και που μια ανανέωση, έτσι για να μη βαριόμαστε και να υπάρχει ενδιαφέρον!

Και φυσικά υπάρχουν τα κλασικά χειμερινά κομμάτια, τα οποία όλοι μας, όχι μόνο οι άνθρωποι της μόδας, τα θεωρούμε βασικά. Το μαύρο ζιβάγκο και το καμηλό παλτό είναι συχνά στην κορυφή της λίστας. Από την άλλη βέβαια, αισθανόμαστε μια μικρή ανυπομονησία να δοκιμάσουμε μερικά νέα looks και στυλ στην αρχή της νέας χρονιάς. Αυτά ακριβώς τα κομμάτια γίνονται μετά από λίγο η νέα μας «στολή». Είναι πολύ κοντά με τα βασικά κομμάτια μιας γκαρνταρόμπας, αλλά έχουν το twist των νέων trends.

Στην παρακάτω λίστα έχω όλα τα κομμάτια που θα γίνουν η νέα μας «στολή» τον χειμώνα του 2023.

1. Πλεκτό με φερμουάρ ή κουμπιά στο στέρνο

Ναι φυσικά και το απλό, κλασικό πουλόβερ είναι σταθερή αξία και μεγάλος έρωτας, αλλά αυτή τη σεζόν δοκίμασε το πλεκτό με το φερμουάρ ή τα κουμπάκια στο στέρνο για την αλλαγή. Με πουκάμισο από μέσα ή χωρίς, είναι μια πολύ σικάτη επιλογή.

2. Καπιτονέ jacket

Τι πιο cozy και άνετο από ένα καπιτονέ, ανάλαφρο jacket; Ταιριάζει με όλα τα outfits και είναι ό,τι πιο hot αυτή τη στιγμή.

3. Cargo παντελόνι

Μπορείς να αντικαταστήσεις το τζιν παντελόνι σου με ένα ultra cool cargo παντελόνι.

4. Πλεκτό με μεγάλες «κοτσίδες»

Δεν υπάρχει κάτι πιο cozy, στιλάτο και άνετο από ένα πλεκτό με μεγάλες «κοτσίδες». Συνδυασμένο με τζιν ή με μακριές σατέν φούστες, θα μας κρατάει παρέα όλο τον χειμώνα.

5. Δερμάτινο παντελόνι

Εάν δεν έχεις αγοράσει ακόμα ένα δερμάτινο παντελόνι, αναρωτιέμαι τι περιμένεις! Ανεβάζει το look σε άλλο επίπεδο και είναι κατάλληλο για όλες τις ώρες.

6. Σκουρόχρωμο μπλε τζιν παντελόνι

Λέμε αντίο στα πετροπλυμμένα τζιν μας για λίγο και καλωσορίζουμε τα σκουρόχρωμα και πιο σικάτα τζιν παντελόνια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.