ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τα 9+1 κομμάτια που πρέπει να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου μέχρι να γίνεις 30


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

13 Ιανουαρίου 2023

Τα 9+1 κομμάτια που πρέπει να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου μέχρι να γίνεις 30
Instagram/aylin_koenig
Στην παρακάτω λίστα θα βρεις τα 9+1 κομμάτια που πρέπει να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου μέχρι να γίνεις 30, ώστε η ζωή σου να γίνει -λίγο- πιο εύκολη!

Αν τα εφηβικά σου χρόνια ήταν επαναστατικά και η δεκαετία των 20 σου ήταν αφιερωμένη στο να βρεις τον εαυτό σου, θα είδες ότι υπάρχει μια παράξενη αυτοπεπίθυση όσον αφορά στο ντύσιμό σου όταν γίνεσαι 30. Είτε το θέλεις, είτε όχι μεγαλώνεις και βλέπεις τον κόσμο με μια πιο ώριμη ματιά. Οπότε αυτομάτως και το στυλ σου κάπως ωριμάζει, δυστυχώς όχι τόσο «αυτόματα» όσο και ο χαρακτήρας σου. Όσο μεγαλώνεις τα ρούχα σου ξεκινούν να σε απασχολούν περισσότερο. Δεν είναι μόνο ένα μέσο αυτοέκφρασης, αλλά είναι και επένδυση και στάση ζωής απέναντι στον πλανήτη και την κοινωνία.

Δεν χρειάζεται τα ρούχα σου να είναι βαρετά για να είναι ώριμα, δεν χρειάζεται να είναι ακριβά για να είναι μια καλή επένδυση και φυσικά δεν χρειάζεται να σου απορροφούν πολύ από τον χρόνο σου όταν ετοιμάζεσαι να φύγεις από το σπίτι. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο σου έφτιαξα μια λίστα με τα κομμάτια που καλό θα είναι να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου μέχρι τα 30 σου. Γιατί; Για να γίνεται το ντύσιμο μια πιο εύκολη διαδικασία, να είναι ρούχα που αξίζει να επενδύσεις και φυσικά να μπορείς να τα σετάρεις με διάφορα κομμάτια της ντουλάπας σου ανάλογα την προσωπικότητά σου.

Ας ξεκινήσουμε!

1. Ένα denim παντελόνι με άψογη εφαρμογή

2. Ένα midi φόρεμα για όλες τις ώρες

3. Το τέλειο ankle μποτάκι για σένα

4. Μια κλασική καμπαρντίνα

5. Ένα ζευγάρι ευκολοφόρετα φλατ παπούτσια

6. Statement χρυσά ή ασημένια κοσμήματα

7. Ένα ζευγάρι καλοραμμένες φόρμες

8. Ένα ζευγάρι μαύρες γόβες

9. Ένα ζευγάρι sneakers

+1. Ένα ποιοτικό καλσόν

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.