ΣΤΙΛ STYLING TIPS

7 στιλάτα και πρακτικά outfits για να αντιγράψεις φέτος τον χειμώνα


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

9 Ιανουαρίου 2023

7 στιλάτα και πρακτικά outfits για να αντιγράψεις φέτος τον χειμώνα
Instagram/zinafashionvibe
Αν θέλεις να βρεις πρακτικά, αλλά και στιλάτα looks για να αντιγράψεις φέτος τον χειμώνα, σου έχω τα καλύτερα στην παρακάτω λίστα!

Είμαι άνθρωπος του καλοκαιριού και ναι, το κρύο δε μπορώ να πω ότι το αγαπώ. Ίσα ίσα κρυώνω πάρα πολύ εύκολα και το να ντυθώ σικάτα, ενώ απλά θέλω να βάλω τις πιτζάμες μέσα από το φαρδύ μου denim παντελόνι και το oversized πουλόβερ μου, είναι ένας καθημερινός γολγοθάς. Φέτος τον χειμώνα όμως αυτός ο γολγοθάς έχει μεταμορφωθεί σε ένα λουλουδάτο λιβάδι. Γιατί; Γιατί οι αγαπημένοι μας influencers παρέδωσαν μαθήματα στυλ και πρακτικότητας, επιτρέποντάς μας να παραμείνουμε ζεστές με στιλ.

Στην παρακάτω λίστα έχω συγκεντρώσει τα αγαπημένα μου outfits από influencers στο Instagram, οι οποίες μας δίνουν ιδέες και μας λύνουν τα χέρια με τα πρακτικά, ζεστά και πολύ κομψά τους looks.

Ας δούμε πρακτικά και στιλάτα looks για τον χειμώνα και ας τα αντιγράψουμε σύμφωνα πάντα με την προσωπικότητά μας και το στιλ μας!

Η μακριά φούστα (ή φόρεμα) με πλεκτό πουλόβερ

Οι over-the-knee μπότες με καπιτονέ mini φόρεμα και oversized σακάκι

Το «τεράστιο» φουσκωτό μακρύ μπουφάν με skinny παντελόνι και combat μπότες

Το κοτλέ φαρδύ παντελόνι με πουλοβεράκι και πουκάμισο από μέσα. Συνδύασέ το με μπαλαρίνες και λευκές κάλτσες

Το καμπάνα denim παντελόνι με καμηλό παλτό και χαμηλοτάκουνες μαύρες μπότες. Δέσε μια ζώνη σφιχτά στη μέση και ρίξε το κασκόλ-κουβέρτα γύρω από τους ώμους σου

Το τουίντ κοστούμι με ζιβάγκο και καμηλό παλτό ριγμένο στους ώμους. Με sneakers ακόμα καλύτερο

Το μάλλινο twin-set και γούνινο maxi παλτό με sneaker-άκια

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.