ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Οι 6 τρόποι για να ανανεώσεις το στιλ σου, χωρίς να ξοδέψεις τον μισθό του Ιανουαρίου


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

1 Φεβρουαρίου 2023

Οι 6 τρόποι για να ανανεώσεις το στιλ σου, χωρίς να ξοδέψεις τον μισθό του Ιανουαρίου
Instagram/tinvcb
Νέος μήνας και διψάς για μια αλλαγή, μια μικρή αλλαγή στο καθημερινό σου ντύσιμο, αλλά δεν θέλεις να ξοδέψεις τον μισθό που μόλις πήρες; Μη σκας! Διάβασε το παρακάτω άρθρο και χαμογέλα.

Οκ, κάνει επίσημα σοβαρό κρύο και αύριο μπαίνει καινούργιος μήνας. Προφανώς θέλεις να παραμείνεις ζεστή και άνετη μέσα στα ρούχα σου, αλλά καλο θα είναι να δοκιμάσεις και κάτι διαφορετικό. Νέος μήνας είναι αυτός και μάλιστα ο μήνας των ερωτευμένων -οκ και της Τσικνοπέμπτης και της Καθαρας Δευτέρας, αλλά αυτές οι μέρες δε σου δίνουν πάτημα για αλλαγή στιλ.

Ευτυχώς υπάρχει λύση και όχι δεν είναι να ξοδέψεις όλο τον μισθό του Ιανουαρίου, γιατί YOLO και να πετάξεις όλα σου τα ρούχα. Μπορείς να κάνεις ένα μικρό detox ή μια νέα οργάνωση στην ντουλάπα σου και θα δεις που θα βρεις θησαυρούς να χρησιμοποιήσεις, που τους είχες ξεχάσει.

Δεν χρειάζεται καν να είναι κάποιο ρούχο αυτό που θα φορέσεις για να αλλάξεις λίγο το καθημερινό σου ντύσιμο, μπορεί απλά να είναι ένας διαφορετικός τρόπος να φορέσεις κάτι. Δες στην παρακάτω λίστα τις ιδέες που σου προτείνω για έναν πιο στυλάτο Φεβρουάριο και ξεκίνα γρήγορα!

1. Φόρα ένα μεγάλο χρωματιστό κασκόλ για την διαφορά

2. Φόρα το παντελόνι σου μέσα από τις μπότες/μποτάκια σου

3. Φόρα ένα καπέλο

4. Φόρα τη ζακέτα σου, χωρίς τοπ από μέσα

5. Φόρα μεγάλα σκουλαρίκια

6. Φόρα μια ζώνη

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.