ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Δερμάτινο παντελόνι: Φόρεσέ το με 5+1 διαφορετικούς τρόπους


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

15 Φεβρουαρίου 2023

Δερμάτινο παντελόνι: Φόρεσέ το με 5+1 διαφορετικούς τρόπους
Instagram/tinvcb
Μια ανανέωση δεν έβλαψε ποτέ κανέναν, ειδικά in leather

Το δερμάτινο παντελόνι είναι ένα από τα must have αυτής της σεζόν και όπως φαίνεται θα μας κάνει παρέα για αρκετό καιρό ακόμα. Εκτός από το κλασικό μαύρο δερμάτινο παντελόνι έχουν βγει διάφορες παραλλαγές σε χρώματα και σε γραμμές, πράγμα που μας κάνει να θέλουμε να τα πάρουμε όλα, γιατί όλα είναι απίθανα.

Το φοράς όμως αυτό το παντελόνι από τον Οκτώβρη, άντε από τον Νοέμβρη και έχεις εξαντλήσει όλους τους πιθανούς συνδυασμούς σεταρίσματος. Μην ανησυχείς! Στην παρακάτω λίστα σου έχω 5+1 διαφορετικά looks για διαφορετικά δερμάτινα παντελόνια που θα σε βοηθήσουν να ανανεώσεις τον τρόπο που σετάρεις το αγαπημένο σου αυτό κομμάτι.

1. Το χρωματιστό δερμάτινο παντελόνι

Σέταρε το χρωματιστό δερμάτινο παντελόνι σου με ένα απλό, basic, μαύρο ζιβάγκο και ένα maxi παλτό σε γκρι αποχρώσεις. Για extra preppy πόντους ρίξε ένα πουλοβεράκι στους ώμους.

2. Το φαρδύ δερμάτινο παντελόνι

Συνδύασε το φαρδύ δερμάτινο παντελόνι σου με ένα ωραίο layering από πάνω. Χρησιμοποίησε ένα χοντρό πουλόβερ και ένα πιο λεπτό βαμβακερό μπλουζάκι από μέσα. Για extra boho πόντους δέσε ένα φουλάρι στα μαλλιά σου και φόρεσε oversized βραχιόλια πάνω από το μανίκια του πουλόβερ.

3. Το ψηλόμεσο δερμάτινο παντελόνι

Φόρα το ψηλόμεσο, στενό δερμάτινο παντελόνι με ένα μαύρο μπλουζάκι και βάλτο από μέσα. Με αυτόν τον τρόπο θα φαίνεται καλύτερα η μέση σου. Για extra stylish πόντους δοκίμασε να φορέσεις τσόκερ με έναν τόνο βιντατζιάς και αντίστοιχης αισθητικής τσαντάκι.

4. Το edgy δερμάτινο παντελόνι

Σέταρε το edgy δερμάτινο παντελόνι σου με ένα περίτεχνο κορμάκι για μια βραδινή έξοδο. Το μαλλιαρό jacket δίνει τους extra fun πόντους που χρειάζεται το look.

5. Το εκρού δερμάτινο παντελόνι

Συνδύασε το εκρού δερμάτινο παντελόνι σου με κομμάτια στην ίδια απόχρωση. Ένα μάλλινο λεπτό πλεκτό και ένα βαμβακερό γιλέκο. Η κασκολάρα έχει την αγάπη μου, δεν χρειάζεται πόντους.

+1 Total black look

Για να κάνεις το πιο uber-cool total black look με δερμάτινο παντελόνι αρκεί να φορέσεις ένα χοντρό μαύρο ζιβάγκο, ένα oversized παλτό και ένα πλετό σκουφί. Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.