ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Tour de Denim: Φόρεσε το τζιν σου όπως οι Γαλλίδες


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

18 Φεβρουαρίου 2023

Tour de Denim: Φόρεσε το τζιν σου όπως οι Γαλλίδες
Βγάλε την Emily in Paris που κρύβεις μέσα σου και φόρεσε το τζιν σωστά, όπως οι Γαλλίδες

Τα τζιν σου τα αγαπάς, τα λατεύεις, τα προσέχεις και τα φοράς στο 90% των περιστάσεων - ή πάντα, αν δεν τα αποχωρίζεσαι ούτε σε γάμους και βαφτίσεις, ούτε σε επαγγελματικά ραντεβού. Γενικά τα τζιν είναι κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας που θεωρούνται «βασικά» και το να έχεις βρει το απόλυτο τζιν για τον δικό σου σωματότυπο είναι σα να βρήκες το Άγιο Δισκοπότηρο -χωρίς καμία υπερβολή.

Ξέρεις πως να το σετάρεις, έχεις ενημερωθεί, έχεις πειραματιστεί και φυσικά έχεις μείνει πολλή ώρα μπροστά από την ντουλάπα κοιτάζοντάς την χωρίς να κάνεις απολύτως τίποτα, ψάχνοντας να βρεις τον κατάλληλο συνδυασμό για το τζιν σου.

Θα ήθελα να σου πω ότι ναι φυσικά, οι περίπλοκοι και οι πιο updated συνδυασμοί έχουν ένα excitement παραπάνω, αλλά τα απλά και τα σικάτα πάντα κερδίζουν τις εντυπώσεις και δε σε αφήνουν να κάνεις λάθος. Κάτι ξέρουν οι Γαλλίδες!

Στην παρακάτω λίστα σου έχω 4 συνδυασμούς με τζιν που λατρεύουν να φορούν οι Γαλλίδες φίλες μας και παραμένουν κομψές και in fashion.

1. Συνδύασε το τζιν σου με το απλό λευκό βαμβακερό πουκάμισο

2. Διάλεξε ένα πιο updated τοπ με το απλό και κλασικό σου τζιν

3. Φόρεσε το blazer σου, είτε είναι μεσάτο, είτε oversized

4. Σέταρε το τζιν σου με ένα βραδινό τοπ με αρκετή λάμψη

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.