ΣΤΙΛ STYLING TIPS

«I'm not vanilla, but I like vanilla»: Οι 7 πιο στιλάτες vanilla ιδέες για όλες τις ώρες


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

21 Φεβρουαρίου 2023

«I'm not vanilla, but I like vanilla»: Οι 7 πιο στιλάτες vanilla ιδέες για όλες τις ώρες
Instagram/kimturkington_
Λευκό, κρεμ και ιβουάρ μπλέκονται σε ένα εξαιρετικό ton sur ton look

Σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει μια τάση και μια στροφή προς το λευκό και το κρεμ, αυτόν το χειμώνα. Είναι το λεγόμενο Vanilla Style, που έχει αγαπηθεί από πάρα πολλούς και κάνει αισθητή την παρουσία του ακόμα και σε ολόκληρες βιτρίνες καταστημάτων.

Το λευκό, το κρεμ και το ιβουάρ δεν είναι χρώματα, που τα φοράμε μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες. Είναι πάρα πολύ ωραίο και στιλάτο ένα total λευκό σύνολο μέσα στον χειμώνα. Μην έχεις παρωπίδες και μην ακολουθείς παλιούς κανόνες της μόδας, οι οποίοι πλέον έχουν -ευτυχώς- καταρριφθεί. Πάρε για παράδειγμα το φούξια με το πορτοκαλί, πλέον το φοράμε, αλλά δε μιλάμε τώρα για αυτό.

Είτε λοιπόν έχει συννεφιά, είτε ήλιο ένα vanilla look πάντα σε αναδεικνύει, σε φωτίζει, σε κάνει να φαίνεσαι πιο κομψή και -για κάποιο λόγο- πιο πλούσια, πιο καθαρή και πιο περιποιημένη. Ναι, μου αρέσει πολύ αυτό το look και δεν μπορώ να το κρύψω!

Αν δεν ξέρεις πώς να σετάρεις ένα ton sur ton, ώστε να δημιουργήσεις ένα vanilla look, παρακάτω σου έχω 7 Vanilla ιδέες που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε πολλές και διαφορετικές περιστάσεις.

Have fun!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.