ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τα 5 styling tricks για να «κλέψεις» κομπλιμέντα με το μοναδικό look σου


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

31 Μαρτίου 2023

Τα 5 styling tricks για να «κλέψεις» κομπλιμέντα με το μοναδικό look σου
Instagram/maryljean
«Ωραία τα παπουτσάκια σου Πέγκυ μου» είχε πει κάποτε η Ελένη Βλαχάκη για να αποπροσανατολίσει την κουβέντα. Αλλά αυτά τα 5 tricks είναι μια άλλη ιστορία

Σε ποιον δεν αρέσουν τα κομπλιμέντα; Και ειδικά τα κομπλιμέντα που αφορούν στο στιλ μας. Πόσες φορές δεν έχεις «φουσκώσει» από περηφάνια στο άκουσμα της φράσης «Πολύ ωραίο look σήμερα!» ή όταν σε ρωτάνε από που πήρες το τάδε κομμάτι, επειδή τους αρέσει; Ένα μικρό χαμογελάκι σίγουρα σχηματίζεται στο πρόσωπό σου και ας μη το παραδέχεσαι.

Και ναι, υπάρχουν μερικά -πολύ συγκεκριμένα- κομμάτια που θα κάνουν τα κομπλιμέντα να πέσουν βροχή τη στιγμή που θα εμφανιστείς φορώντας τα. Βρες τα όλα στην παρακάτω λίστα και πειραματίσου μαζί τους αυτή την άνοιξη!

1. Full φούστα

Κάνε τη διαφορά και δοκίμασε μια μακριά φούστα με λούκια, που δίνει χάρη και κομψότητα. Σέταρέ τη με ένα λεπτό basic πουλοβεράκι ή ένα απλό tank top και απόλαυσε τα κομπλιμέντα.

2. Μεσάτο σακάκι

Ένα μεσάτο σακάκι θα κάνει αίσθηση μέσα σε μια «θάλασσα» από oversized blazers.

3. Λουλούδια

Με ένα και μόνο κομμάτι μπορεί να αλλάξει ολόκληρο το σύνολο. Με ένα και μόνο υφασμάτινο λουλούδι το look σου γίνεται updated. Μπορείς να το φορέσεις στα μαλλιά σου, να είναι μια καρφίτσα, ένα τσόκερ ή ακόμα και ραμμένο στο ρούχο σου.

4. Metallics

Μια από τις μεγαλύτερες και πιο φανταχτερές τάσεις της άνοιξης είναι τα μεταλλικά χρώματα. Φόρεσέ τα ακόμα και στις καθημερινές σου εμφανίσεις και κλέψε τα βλέμματα.

5. Κόκκινο

Είναι το χρώμα που κάνει τη διαφορά, είναι το χρώμα που κάνει εντύπωση. Ενσωμάτωσέ το σε μικρές δόσεις στο look σου για ένα elevated σύνολο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.