ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Lingerie mania: Το μεγάλο trend του φθινοπώρου και πώς να το φορέσεις σήμερα


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

6 Απριλίου 2023

Lingerie mania: Το μεγάλο trend του φθινοπώρου και πώς να το φορέσεις σήμερα
splashnews.com
Από τα minimal slip φορέματα μέχρι τα μεταξωτά με τις δαντελένιες λεπτομέρειες, αυτό το κινηματογραφικό στιλ έδωσε έναν τόνο παλιού boudoir στις συλλογές του fall 2023

Μετά την καραντίνα που βιώσαμε λόγω της πανδημίας, η μόδα έχει μια εμμονή να «συμπεριφέρεται» στα εσώρουχα και τα lingerie λες και είναι ρούχα για έξω από το σπίτι. Οι σχεδιαστές ασχολήθηκαν πάρα πολύ με το lingerie και τις δαντέλες, τα bralette και τα ψηλόμεσα εσώρουχα, τα μεταξωτά και τις διαφάνειες, προσθέτοντας στο look -αρκετές φορές- oversized σακάκια και πιο ανδροπρεπή κοψίματα, για την αντίθεση.

Προσωπικά το λατρεύω αυτό το στιλ! Η ελευθερία, η διάχυτη σεξουαλικότητα, τα υφάσματα, που αγκαλιάζουν όμορφα το σώμα και η φεμινιστική διάθεση πίσω από αυτό το trend είναι μια ωδή στο γυναικείο σώμα και στη γυναικεία ψυχή.

Ο Giorgio Armani είχε στο μυαλό του τους ιδιωτικούς χώρους και τις ήρεμες στιγμές πίσω από τις κλειστές πόρτες ενός boudoir. Η Fendi, η Rodarte, η Tory Burch επίσης εμπνεύστηκαν από τα γυναικεία εσώρουχα, τη γυναικεία σεξουαλικότητα του 1930 και έναν πιο drak ρομαντισμό.

Δες στην παρακάτω λίστα φωτογραφίες με το πώς μπορείς και εσύ να φορέσεις το lingerie trend!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.