ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Please, don't: Αν φορέσεις maxi φόρεμα, μη βάλεις αυτά τα 4 στιλ παπουτσιών


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

29 Ιουνίου 2023

Please, don't: Αν φορέσεις maxi φόρεμα, μη βάλεις αυτά τα 4 στιλ παπουτσιών
Instagram/jennywalton
Διάβασε προσεκτικά παρακάτω, διότι θα σε σώσουμε από μελλοντικές «αποτυχίες»

Το καλοκαίρι είναι η καλύτερη και πιο ιδανική περίοδος για να φορέσεις τα maxi φορέματά σου, να τα βλέπεις να ανεμίζουν στον αιγαιοπελαγίτικο αέρα και να αισθάνεσαι το απαλό ύφασμά τους πάνω σου. Επίσης μην ξεχνάς ότι το φόρεμα είναι ένα «εύκολο» ρούχο και μια γρήγορη και σικάτη λύση στο καθημερινό, απαιτητικό ντύσιμο.

Μετά την περσινή χρονιά, που κυριαρχούσε το mini, φέτος τα maxi φορέματα έχουν την τιμητική τους. Ένα maxi φόρεμα δεν είναι απαραίτητα μόνο βραδινό ένδυμα, αλλά φοριέται από το πρωί. Το μόνο θέμα που υπάρχει για να αναδειχθεί όσο το δυνατόν καλύτερα το φόρεμα είναι να συνδυαστεί με το κατάλληλο παπούτσι.

Σε γενικές γραμμές όλα τα παπούτσια μπορούν να φορεθούν με maxi φορέματα, απλά είναι μερικά στιλ παπουτσιών που δεν κολακεύουν την πλειοψηφία αυτών. Στην παρακάτω λίστα σου έχουμε τα 4 παπούτσια που καλό θα είναι να αποφύγεις να τα σετάρεις με το maxi φόρεμά σου αυτό το καλοκαίρι, διότι το αποτέλεσμα κατά 99% θα σε απογοητεύσει. Κράτα σημειώσεις!

1. Φόρεσε τις μπαλαρίνες σου, αντί για loafers ή oxfords

2. Φόρεσε τα retro sneakers σου, αντί για τα sneakers μποτάκια

3. Φόρεσε τα fisherman σανδάλια σου, αντί για σαγιονάρες

4. Φόρεσε τα λεπτοκομμένα σανδάλια σου, αντί για chunky σανδάλια

Δες στην παρακάτω gallery επίσης πως μπορείς να ενσωματόσεις το αγαπημένο trend της Κάρι Μπράντσο στο look σου!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.