ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Καλεσμένη σε γάμο; Τι να φορέσεις αν είσαι άνω των 50 (και όχι μόνο)


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

4 Ιουλίου 2023

Καλεσμένη σε γάμο; Τι να φορέσεις αν είσαι άνω των 50 (και όχι μόνο)
Instagram/venswifestyle
Μαθήματα στιλ από γυναίκες άνω των 50 για απίθανα looks σε γάμο

Η σεζόν των γάμων και τον βαπτίσεων έχει ξεκινήσει για τα καλά και το μόνο σίγουρο πλέον είναι ότι θα έχεις να πας τουλάχιστον σε δύο από αυτα τα events. Μη σε πιάνει πανικός με το τι να φορέσεις και σε παρακαλώ μη ξεστομίσεις την κλασική ατάκα «Δεν έχω τίποτα να βάλω». Για όλα υπάρχει λύση και απλά χρειάζεται ψυχραιμία, σωστή ενημέρωση και λίγο ψάξιμο.

Εμείς αποταθήκαμε για βοήθεια στις πιο στιλάτες γυναίκες του Instagram, οι οποίες έχουν την εμπειρία στο πλευρό τους. Οι γυναίκες άνω των 50 έχουν ντυθεί πολλές φορές στη ζωή τους για παρόμοιες εκδηλώσεις και πλέον γνωρίζουν όλα τα μυστικά. Ξέρουν πως να είσαι κομψή, μοντέρνα και χωρίς υπερβολές σε ένα τέτοιο event.

Τα looks που διαλέξαμε για έμπνευση φυσικά και απευθύνονται στις γυναίκες άνω των 50, αλλά προφανώς και δεν είναι αποκλειστικό. Θα δεις και εσύ με τη σειρά σου πόσο έξυπνα outfits έχουν δημιουργήσει που πραγματικά μπορούν να φορεθούν από πάρα πολλές ηλικίες και σε πολλούς διαφορετικούς γάμους.

Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα λοιπόν με τα πιο φρέσκα και κομψά μας looks για γάμο εμπνευσμένα από τις πιο στιλάτες γυναίκες άνω των 50!

Δείτε στην παρακάτω gallery τα πιο παιχνιδιάρικα Barbie φορέματα και διάλεξε το αγαπημένο σου!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.