ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Φέτος το καλοκαίρι, θα βλέπεις παντού mini φούστες. Ετοιμάσου


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

6 Ιουλίου 2023

Φέτος το καλοκαίρι, θα βλέπεις παντού mini φούστες. Ετοιμάσου
Instagram/fakerstrom
Ναι, η mini φούστα δίνει δυναμικά το παρών και αυτό το καλοκαίρι

Τα social media αποτελούν μια ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης για το καθημερινό μας look και δημιουργούν τάσεις πριν προλάβουμε καν να πούμε «summer trends». Τον τελευταίο καιρό όλο και συχνότερα συναντάμε στο feed μας -και όχι μόνο- μια προτίμηση, μια αγάπη και μια λατρεία θα μπορούσαμε να πούμε προς τις mini φούστες.

Ναι, οι mini φούστες είναι ένα από τα major trends της σεζόν που έρχεται και τις είδαμε ουκ ολίγες φορές στις πασαρέλες για το φθινόπωρο/χειμώνα του 2023. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε λιγάκι πιο μπροστά και να φοράμε μια τάση πιο πριν γίνει εντελώς mainstream.

Ειδικά τώρα το καλοκαίρι που θέλεις να «παίρνεις τον αέρα» σου και να βγάλεις λιγάκι και τα πόδια σου έξω που έχουν αρχίσει να μαυρίζουν, η mini φούστα είναι μια εξαιρετική επιλογή. Ανάλογα πως θα την σετάρεις μπορεί να γίνει από boho, μέχρι urban chic. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα πιο φρέσκα και εύκολα looks που μπορείς να κάνεις με την mini φούστα σου αυτό το καλοκαίρι, από τις «φίλες» μας στο Instagram. Δοκίμασέ τα και εσύ και δε θα χάσεις!

Δείτε στην παρακάτω gallery τα πιο Barbie φορέματα που μπορείτε να φανταστείτε και διαλέξτε το αγαπημένο σας!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.