ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Πες «ναι» μόνο σε αυτά τα παπούτσια, αν θες να φορέσεις μίνι φόρεμα


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

13 Ιουλίου 2023

Πες «ναι» μόνο σε αυτά τα παπούτσια, αν θες να φορέσεις μίνι φόρεμα
Instagram/lucywilliams02
Η επιλογή του σωστού παπουτσιού για το μίνι φόρεμά σου είναι μια δύσκολη επιλογή, για αυτό επίλεξε μόνο από τα 4 παρακάτω στιλ και δε θα χάσεις

Έχουμε μιλήσει πολύ για μάξι φορέματα και έχουμε παραμελήσει τα μίνι, εδώ και αρκετό καιρό. Ζητάμε ταπεινά συγγνώμη από αυτό το μικροκαμωμένο, χαριτωμένο και σέξι κομμάτι της ντουλάπας μας και ερχόμαστε να επανορθώσουμε. Η αλήθεια είναι πως αυτό το καλοκαίρι τα μάξι φορέματα ήρθαν «με φόρα», χωρίς όμως να εκτοπίσουν τους μικρούς μας φίλους, οι οποίοι τον χειμώνα ήταν παντού σε δρόμους και σε βιτρίνες.

Τώρα όμως είναι καλοκαίρι και πολλά από τα κομμάτια που φορούσαμε μαζί με τα μίνι φορέματά μας, είναι off season. Ειδικά τα παπούτσια του χειμώνα που λατρεύτηκαν, δεν μπορούμε να τα φορέσουμε τώρα. Αν βέβαια εσύ αντέχεις να φορέσεις με 38 βαθμούς Κελσίου δερμάτινο αρβυλάκι, μπράβο! Εξαιρετική επιλογή αν πας σε συναυλία. Αν όμως είσαι σαν τους περισσότερους και θέλεις το ποδαράκι σου να παίρνει αέρα το καλοκαίρι, τότε καλό θα είναι να συνεχίσεις να διαβάζεις.

Το να βρεις το κατάλληλο παπούτσι για το καλοκαιρινό σου μίνι φόρεμα, είναι μια ιδιαίτερη ιστορία. Το outfit δεν πρέπει να δείχνει άβολο, ούτε all over the place. Για να πετύχεις τον σωστό συνδυασμό μίνι φορέματος και παπουτσιού, εμπιστεύσου τα παρακάτω 4 σχέδια και δε θα χάσεις.

Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και φόρα το μίνι φόρεμά σου περήφανα και αυτό το καλοκαίρι!

1. Οι φλατ μπαλαρίνες

2. Τα retro sneakers

3. Τα λεπτοκομμένα σανδάλια

4. Τα updated mules

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.