ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Το μόνο χρώμα που «ταιριάζει» στον καύσωνα (και πώς να το συνδυάσεις)


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

25 Ιουλίου 2023

Το μόνο χρώμα που «ταιριάζει» στον καύσωνα (και πώς να το συνδυάσεις)
Instagram/maryljean
Ένα είναι το χρώμα που πρέπει να φοράς στον καύσωνα και σίγουρα έχεις πολλά κομμάτια

Καλό θα είναι όταν η θερμοκρασία χτυπάει κόκκινο, κάτι που έχει χόμπι -μάλλον- να κάνει τον τελευταίο καιρό, να έχεις προετοιμαστεί κατάλληλα. Αυτό σημαίνει να ξέρεις ποιες ώρες να κυκλοφορήσεις, να έχεις μαζί σου ένα καπέλο, να φοράς αντηλιακό, να γνωρίζεις τι πρέπει να φορέσεις και φυσικά να χρησιμοποιείς τα σωστά υφάσματα. Ένα ακόμα που μπορείς να κάνεις για να ελαχιστοποιήσεις τις επιπτώσεις του καύσωνα είναι να φοράς ένα συγκεκριμένο χρώμα.

Το λευκό είναι το μόνο χρώμα που θα κάνει την ημέρα σου πιο υποφερτή, αφού αντανακλά τις ακτίνες του ήλιου, σε αντίθεση με το μαύρο, που τις απορροφά. Όσο πιο ανοιχτόχρωμο είναι το ρούχο σου, τόσο το καλύτερο και το λευκό είναι το πιο ανοιχτό από όλα. Στην παρακάτω λίστα σου έχουμε πολλά total white looks για να εμπνευστείς και να πειραματιστείς. Ναι, μπορεί να είναι όλα total white, αλλά είναι πολύ διαφορετικά μεταξύ τους.

Δες στην παρακάτω λίστα τα πιο minimal λευκά t-shirts κάτω των 50 και επέλεξε το αγαπημένο σου!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.