ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Blazer makeover: Το viral blazer της σεζόν θα σου κλέψει την καρδιά


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

25 Αυγούστου 2023

Blazer makeover: Το viral blazer της σεζόν θα σου κλέψει την καρδιά
Instagram/blancamiro
Το φετινό blazer επιδέχεται ένα μεγάλο makeover από τους σχεδιαστές

Μέσα από τις πασαρέλες των συλλογών για τη σεζόν fw 2023 είδαμε τις τάσεις που προτείνουν οι σχεδιαστές. Πολλοί από αυτούς είχαν εντελώς διαφορετικά οράματα για την γυναίκα ή τον άντρα που θα ντύσουν αυτό τον χειμώνα και άλλοι κινήθηκαν σε παρόμοια στιλ, χρωματικές παλέτες και γραμμές. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το blazer. Όχι οποιοδήποτε blazer, αλλά αυτό με τους έντονους ώμους και τη γραμμική σιλουέτα.

Αν θέλεις λοιπόν φέτος να αποκτήσεις ένα blazer, καλό θα είναι να μην είναι στην χαλαρή γραμμή που ήταν μέχρι πέρυσι, αλλά σε μια πιο σταθερή και «βαριά». Δώσε έμφαση στους ώμους είτε αυτοί είναι 80’s, είτε είναι απλά πιο σηκωμένοι. Επίσης στη φετινή πίστα διεκδίκησης του πιο viral blazer μπαίνει και το σταυροκούμπωτο με μεγάλη φόρα, όπως και αυτό με το ένα κουμπί. Θα δεις επίσης blazer με γιακάδες σμόκινγκ και boxy γραμμές. Οι επιλογές είναι αρκετές, ανάλογα με το στιλ και τον σωματότυπό σου, απλά έχε στο μυαλό σου ότι το ύφασμα πρέπει να είναι σταθερό, έως σκληρό, σαν αντρικό και οι ώμοι με έμφαση. Κατά τα άλλα διάλεξε ελεύθερα το blazer της χρονιάς.

Στην παρακάτω gallery μπορείς να δεις μερικά από τα blazer που πρότειναν οι σχεδιαστές στις συλλογές τους για τη σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 2023.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.