ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Το μεγαλύτερο trend στα κοσμήματα αυτό το φθινόπωρο - Δοκίμασέ το σήμερα


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

20 Σεπτεμβρίου 2023

Το μεγαλύτερο trend στα κοσμήματα αυτό το φθινόπωρο - Δοκίμασέ το σήμερα
Instagram/juliesfi
Τα κοσμήματα που θα βλέπουμε παντού αυτό το φθινόπωρο, τα έχεις ήδη στην συλλογή σου

Τα μικρά minimal κοσμήματα είναι γύρω μας εδώ και καιρό και πιθανότατα δε θα φύγουν και ποτέ, εφόσον έχουν αποδειχθεί διαχρονικά και πολύ διακριτικά. Επίσης ταιριάζουν με τα περισσότερα στιλ και ο καθένας μπορεί να τα συνδυάσει όπως θέλει ανάλογα με την προσωπική του αισθητική. Το επόμενο όμως big thing στα κοσμήματα, εξέλιξη αν θέλεις των μικρών minimal, είναι τα μικρά, μεσαία και μεγάλα κοσμήματα σε σχήμα σφαίρας ή φούσκας, πιο χαριτωμένα.

Αυτά τα «φουσκωτά» κοσμήματα θα μπορούσε να είναι μαργαριτάρια, πέρλες, απλό μέταλλο, ημιπολύτιμοι λίθοι, κοράλλια, ηφαιστειογενή πετρώματα και ό,τι μπορείς να φανταστείς, αρκεί να είναι σφαιρικό. Φυσικά και όλα τα χρώματα είναι αποδεκτά, όπως και όλα τα είδη κοσμημάτων. Γενικά φούσκα να είναι και ας είναι ό,τι θέλει. Στην παρακάτω λίστα σου έχουμε μερικά παραδείγματα, ώστε να έχεις και μια εικόνα πριν πειραματιστείς με τα δικά σου. Καλή επιτυχία!

Δες στην παρακάτω gallery τα πιο κομψά φορέματα για το γραφείο και αγόρασε το αγαπημένο σου εδώ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.