ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Mποτάκι μέχρι τον αστράγαλο: 9 στιλάτοι τρόποι να το φορέσεις


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

17 Οκτωβρίου 2023

Mποτάκι μέχρι τον αστράγαλο: 9 στιλάτοι τρόποι να το φορέσεις
Instagram/leasy_inparis
Αν σου αρέσουν το μποτάκι μέχρι τον αστράγαλο ή αλλιώς το ankle boot, τότε υπάρχουν 9 στιλάτοι τρόποι για να το κάνεις αυτή τη σεζόν

Και η εποχή του χρόνου που βγάζουμε σιγά σιγά από το πίσω μέρος της ντουλάπας μας τις μπότες, τα αρβυλάκια και τα μποτάκια αρχίζει και πλησιάζει. Το αισθάνεσαι στον αέρα, ένα δροσερό κύμα να σου λέει «Sorry, αλλά πρέπει να βάλεις κάλτσες». Ας καλοωρίζουμε αυτή την εποχή και ας προετοιμαστούμε για την σεζόν που έρχεται.

Τις πρώτες μέρες, στα πρώτα κρύα φυσικά θα εμπιστευτείς το μποτάκι μέχρι τον αστράγαλο. Αυτά τα στιλάτα παπούτσια που σου κάνουν παρέα σε όλες τις περιστάσεις ανάλογα με το στιλ τους. Μπορεί να είναι μυτερά, καστόρινα, δερμάτινα, με τακούνι στιλέτο, φλατ ή τετράγωνο τακούνι. Μπορούν να σεταριστούν κυριολεκτικά με τα πάντα και να σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση σε χρόνο μηδέν. Στην παρακάτω λίστα θα δεις 9 στιλάτους τρόπους για να φορέσεις το μποτάκι μέχρι τον αστράγαλο αυτή τη σεζόν, μέσα από τις «φίλες» μας στο Instagram. Κράτα σημειώσεις και πάρε έμπνευση!

Δες στην παρακάτω gallery τις πιο cool τζιν φούστες και αγόρασε την αγαπημένη σου εδώ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.