ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Bomber jacket: Πώς να είσαι cool και στιλάτη με αυτό το άνετο πανωφόρι


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

20 Οκτωβρίου 2023

Bomber jacket: Πώς να είσαι cool και στιλάτη με αυτό το άνετο πανωφόρι
Instagram/hannahlewisstylist
Αν θέλεις να κάνεις ένα look να είναι cool και ταυτόχρονα στιλάτο, τότε ένα bomber jacket είναι μια από τις καλύτερες επιλογές

Μέχρι στιγμής οι φθινοπωρινές τάσεις έχουν δείξει μια μεγάλη λατρεία προς τα πανωφόρια. Η αλήθεια είναι πως «δένουν» ένα σύνολο και του δίνουν χαρακτήρα, ειδικά τη τωρινή σεζόν όπου η επιστροφή στα βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας και τα μουντά χρώματα δημιουργούν ένα πιο basic τοπίο. Όχι βαρετό ή άγουστο, απλά basic και μερικές φορές χωρίς πολύ χαρακτήρα.

Είδαμε τα μάλλινα jackets να έχουν αγαπηθεί παράφορα, όπως και τα δερμάτινα jackets, τις καπαρντίνες και τα μακριά παλτό. Ένα όμως συγκεκριμένο πανωφόρι μας έκλεψε την προσοχή, διότι με ό,τι και αν συνδυαστεί αυτόματα του δίνει έναν εντελώς cool, νεανικό και στιλάτο τόνο. Φυσικά και δε μιλάμε για κάτι άλλο, παρα για το απόλυτο bomber jacket, που υπάρχει σχεδόν σε κάθε ντουλάπα. Στην παρακάτω λίστα θα βρεις 7 τρόπους να το φορέσεις, ώστε να πάρεις ιδέες για τα δικά σου απίθανα σύνολα. Κράτα σημειώσεις!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.