ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Δες τη ζωή αλλιώς ξεκινώντας από την ντουλάπα με τα αθλητικά σου ρούχα!


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

2 Νοεμβρίου 2023

Δες τη ζωή αλλιώς ξεκινώντας από την ντουλάπα με τα αθλητικά σου ρούχα!
Μπορεί να μην το φανταζόσουν, αλλά είναι μια πολύ καλή αρχή

Το φθινόπωρο είναι μια εποχή για νέα ξεκινήματα. Μπορούμε να πούμε πως μοιάζει και με μια πρώιμη Πρωτοχρονιά, εφόσον μετά το μεγάλο κενό του καλοκαιριού ξεκινάμε και πάλι τις δουλειές μας, ξεκινάνε τα σχολεία, ίσως αρχίσουμε και νέα χόμπι... Γενικά αυτή την περίοδο παίρνονται αρκετές προσωπικές αποφάσεις για τη νέα σεζόν και μερικές φορές γίνονται και μακροσκελείς λίστες με στόχους που θέλουμε να πετύχουμε.

Το φθινόπωρο επίσης ξεκαθαρίζουμε την γκαρνταρόμπα μας. Είναι η εποχή που κατεβάζουμε τα φθινοπωρινά και τα χειμερινά και βλέπουμε τι θέλουμε, τι δε θέλουμε, πώς θέλουμε να μοιάζουμε, τι προφίλ θέλουμε να περάσουμε και αν τα ρούχα μας ταιριάζουν με τους νέους στόχους μας και τις αλλαγές που θέλουμε να κάνουμε στη ζωή μας. Ναι, η ντουλάπα μας αποτελεί ένα πολύ χρήσιμο πρώτο σκαλί προς την επίτευξη των στόχων μας. Το πώς παρουσιαζόμαστε στον κόσμο, το πώς ντυνόμαστε δηλαδή, έχει αντίκτυπο και στην δική μας ψυχολογία, μας βοηθάει να αντιληφθούμε πολύ πιο γρήγορα αλλαγές και να «μπούμε στο πετσί» του νέου ρόλου που επιλέξαμε. Αν λοιπόν είμαστε έτοιμοι για μεγάλες αλλαγές στη ζωή μας, να είμαστε έτοιμοι και για μεγάλες αλλαγές στην ντουλάπα μας. Και ποιος καλύτερος σύμμαχος σε αυτό από την Bodytalk;

Jenny.Gr

Ένα μεγάλο «αγκάθι» στο μυαλό πολλών, που τους κρατάει πίσω, είναι η απαρχαιωμένη αντίληψη πως τα αθλητικά ρούχα είναι καλά μόνο για το γυμναστήριο. Μέγα λάθος. Ποιος είπε πως δεν μπορείς να βγεις βόλτα στην εξοχή με τα αθλητικά σου ρούχα; Ποιος είπε ότι δεν μπορείς να βγεις να χορέψεις με τα αθλητικά σου ρούχα; Ποιος είπε επίσης ότι δεν μπορείς να φορέσεις στιλάτα αθλητικά ρούχα αν είσαι ηλικιωμένος; Μην αφήνεις τέτοιου είδους προκαταλήψεις να σε «πάνε πίσω» και να σε σταματήσουν από το να χαρείς τη ζωή σου όπως θέλεις και όπως έχεις αποφασίσει να τη ζεις πλέον. Η απόλαυση έρχεται μέσα από τη δράση και κάθε δράση έχει τη δική της ιστορία. Τη δική σου ιστορία.

Jenny.Gr

Αν θέλεις, λοιπόν, να δράσεις, να εξερευνήσεις συναισθήματα και να ανακαλύψεις τον εαυτό σου, νέα χόμπι, νέους ανθρώπους, η χειμερινή συλλογή της Bodytalk έχει σχεδιαστεί για να σου κρατήσει συντροφιά σε κάθε στιγμή της καθημερινότητάς σου. Αν πραγματικά θέλεις να δεις τη ζωή σου αλλιώς, ίσως χρειάζεται να ξεκινήσεις από εκεί που δεν περίμενες ποτέ ότι θα ξεκινούσες. Από την ντουλάπα με τα αθλητικά σου ρούχα.

Jenny.Gr

Facebook: Bodytalk

Instagram: Instagram (@bodytalk_bdtk)

Pinterest: https://gr.pinterest.com/bodytalk_bdtk/

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/bodytalk-s-a-/

TIk Tok: https://vm.tiktok.com/ZM83PQv2R/

YouTube: BODYTALK

Spotify: Άϊ Γυμνάσου • A podcast on Spotify for Podcasters

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS