ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τα top παπούτσια του φθινοπώρου και πώς να τα συνδυάσω με την κατάλληλη τσάντα


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

15 Νοεμβρίου 2023

Τα top παπούτσια του φθινοπώρου και πώς να τα συνδυάσω με την κατάλληλη τσάντα
Οι top συνδυασμοί του φθινοπώρου για τσάντες και παπούτσια μέσα από το Answear.gr

Εσύ το ζήτησες, εμείς στο φέραμε. Ναι, το πρώτο fashion poll Answear x JennyGr πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα και εσύ επέλεξες το fashion topic που θα ακολουθήσει. Ανάμεσα στις δύο επιλογές που σου δόθηκαν, επέλεξες να σου αναλύσω τους top συνδυασμούς της σεζόν για τσάντες και παπούτσια. Δικό σου λοιπόν!

Μπήκα στο Answear.gr και βρήκα ανάμεσα σε χιλιάδες premium προϊόντα όλα όσα χρειάζεσαι για να κάνεις τους πιο in fashion συνδυασμούς. Οι επιλογές είναι πολλές και καλύπτουν όλα τα γούστα και τα στιλ. Φυσικά αυτό δε θα είναι το τελευταίο, για αυτό ακριβώς συντονίσου στο Instagram του JennyGr και stay tuned για το επόμενο fashion poll.

Οι συνδυασμοί παπουτσιών με τσάντες που πρέπει να ξέρεις:

#1 Τα ρετρό sneakers σε γήινα χρώματα θα σε κάνουν να... ερωτευτείς! Ταιριάζουν «γάντι» με τσάντες με ροκ στοιχεία ή τσάντες σε moody χρώματα, όπως το μπορντό.

#2 Οι μπαλαρίνες στο απόλυτο χρώμα της σεζόν, το κόκκινο, σετάρονται άψογα με μαύρες τσάντες ώμου. Αν θες, όμως, να προσθέσεις μία πιο fun πινελιά, παίξε και με τα υφάσματα.

#3 Τα δερμάτινα, μυτερά μποτάκια με το τακούνι συνδυάζονται εξαιρετικά με μία κατακόκκινη τσάντα ώμου. Εναλλακτικά, μπορείς να επιλέξεις μία γκρι ή μία τζιν.

#4 Ταίριαξε το διαχρονικό trend που επέστρεψε, τις μπότες ιππασίας, με πράσινες shoulder bags, τσάντες με κρόσσια ή τσάντες με golden λεπτομέρειες.

#5 Τα statement loafers με τον χοντρό πάτο και το τακούνι; Διάλεξέ τα σε κυπαρισσί χρώμα, αν είσαι τολμηρή πάρε μαζί μία γκρι, μία μωβ ή μία ασημένια τσάντα!

#6 Τα ασημένια Mary Janes ήρθαν για να μείνουν. Αναδεικνύονται με μία μικρή μαύρη τσάντα σε λουστρίνι ύφασμα ή με μία μεγάλη τσάντα σε magenta.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS