ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Δώρισε κοσμήματα τις φετινές γιορτές - Το απόλυτο gift guide


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

22 Δεκεμβρίου 2023

Δώρισε κοσμήματα τις φετινές γιορτές - Το απόλυτο gift guide
Το απόλυτο gift guide με κοσμήματα για τις γυναίκες της ζωής σου

Και ήρθε εκείνη η στιγμή που πρέπει να βγεις για να αγοράσεις τα δώρα των γιορτών. Είναι μια στιγμή που πολλοί από εμάς αγαπάμε, διότι το να αγοράζεις δώρα για τους κοντινούς σου ανθρώπους είναι μια πράξη αγάπης, ενδιαφέροντος και καλοσύνης. Από την άλλη μεριά υπάρχουν και μερικοί άνθρωποι που στην ιδέα και μόνο της αγοράς δώρων αγχώνονται και χάνονται μέσα σε μια θάλασσα αμφιβολιών και σκέψεων.

Σε όποια και από τις δύο κατηγορίες και αν ανήκεις υπάρχει ένας κοινός παρανομαστής. Η αγάπη για τους δικούς σου ανθρώπους, η οποία αυτές τις ημέρες εκφράζεται και με την ανταλλαγή δώρων. Ευτυχώς στο κυνήγι μας για το τέλειο και στιλάτο δώρο είναι μαζί μας η Pandora. Τα κοσμήματα του brand Pandora είναι μοναδικά, ποιοτικά και πάνω από όλα stylish. Αν θέλεις λοιπόν να ευχαριστήσεις τις γυναίκες της ζωής σου η καλύτερη επιλογή που έχεις να κάνεις είναι να πας σε ένα κατάστημα Pandora και να επιλέξεις ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία κοσμημάτων.

Εμείς πήγαμε και βρήκαμε πολλά γιορτινά, sparkly και elevated κοσμήματα για να χαρίσουμε στις αγαπημένες μας ένα τεράστιο χαμόγελο. Τα ομορφότερα δώρα από το πιο λαμπερό brand.

Τα Xmas charms

Jenny.Gr

Τα charms είναι μικρά σύμβολα, τα οποία τοποθετούνται στο βραχιόλι και δημιουργούν ένα μοναδικό, προσωπικό και στιλάτο αποτέλεσμα. Τις φετινές γιορτές επικεντρώσου στα Xmas charms και δώσε έναν πιο χριστουγεννιάτικο τόνο στο δώρο σου.

Τα Xmas σκουλαρίκια

Jenny.Gr

Στις γιορτές μας αρέσει να φοράμε χριστουγεννιάτικα κομμάτια και glitter. Μπορείς όμως να συνδυάσεις και τα δύο αγοράζοντας ένα ζευγάρι χριστουγεννιάτικα σκουλαρίκια σε σχήμα candy cane. Λαμπερά, γιορτινά και φυσικά πολύ χαριτωμένα.

Τα sparkly ζώδια

Jenny.Gr

Έχεις κάποια φίλη που είναι περήφανη για το ζώδιό της ή της αρέσει να ασχολείται με την αστρολογία; Τότε τα λαμπερά charms της Zodiac συλλογής θα είναι το κατάλληλο δώρο. Όλοι οι αστερισμοί κλεισμένοι μέσα σε έναν χρυσό κύκλο με λαμπερές λεπτομέρειες.

Το all day κολιέ

Jenny.Gr

Θέλεις το δώρο σου να φοριέται όλη μέρα, να ταιριάζει με όλα τα outfits, να είναι διακριτικό, αλλά και λαμπερό; Τότε ένα κολιέ με λεπτή χρυσή αλυσίδα και μικρά αστραφτερά ζιργκόν σε σχήμα καρδιάς είναι αυτό που ψάχνεις.

Το minimal βραχιόλι

Jenny.Gr

Το βραχιόλι αλυσίδα με μέταλλα σε δύο χρώμα και minimal design είναι μια εξαιρετική επιλογή. Η λέξη Believe που έχει πάνω το κάνει εκτός από ένα χριστουγεννιάτικο δώρο και ένα δώρο καρδιάς. Ένα δώρο με νόημα.

Photo credits: Τζίνα Σκανδάμη

Advertorial

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.