ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Brunch-ing: 5 κομψά & άνετα σύνολα αν είσαι 50+ (και όχι μόνο)


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

3 Ιουνίου 2024

Brunch-ing: 5 κομψά & άνετα σύνολα αν είσαι 50+ (και όχι μόνο)
Instagram/greceghanem
Πάμε για brunch-άκι;

Και ποιος δεν αγαπάει το brunch; Συγκεκριμένα μέρα δεν υπάρχει, αλλά συνήθως πηγαίνουμε Σάββατα και Κυριακές, φυσικά χωρίς συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα. Παμε δηλαδή για φαγητό και για ποτό με τους φίλους μας, χωρίς να ξέρουμε πόσες ώρες θα κάτσουμε στο μαγαζί και αν από brunch καταλήξουμε να πίνουμε απογευματινά ή ακόμα και βραδινά cocktails. Μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση σίγουρα θα θέλαμε να αισθανόμαστε άνετα με το look μας.

Η άνεση είναι ένας από τους κύριους παράγοντες που πρέπει να μας απασχολούν, ειδικά όταν πρόκειται να πάμε για φαγητό. Απλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να θυσιάσουμε το στιλ μας για αυτήν (την άνεση). Μπορούμε να έχουμε και τα δύο, απλά και μόνο επιλέγοντας κομμάτια που να είναι και άνετα, αλλά και στιλάτα. Στην παρακάτω λίστα έχουμε 5 στιλάτα, σύγχρονα, αλλά και άνετα looks για να περάσουμε τέλεια στο brunch αν είμαστε άνω των 50 ετών και όχι μόνο. Κράτα σημειώσεις!

Αφού διάβασες για το τι να φορέσεις στο brunch, σίγουρα πρέπει να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Εξερεύνησε τον αστρολογικό κόσμο των ζωδίων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.