ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Θέλεις να φορέσεις denim, αλλά απεχθάνεσαι τα τζιν παντελόνια; 3 cool εναλλακτικές


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

6 Ιουνίου 2024

Θέλεις να φορέσεις denim, αλλά απεχθάνεσαι τα τζιν παντελόνια; 3 cool εναλλακτικές
Instagram/maryljean
Αν δε σου αρέσουν τα τζιν παντελόνια και θέλεις να φορέσεις denim ύφασμα, σου έχουμε 3 cool εναλλακτικές

Μπορεί να λέμε πως τα τζιν παντελόνια ταιριάζουν σε όλους, αλλά υπάρχουν και κάποιοι ανάμεσά μας που τα απεχθάνονται. Μη σου ακούγεται τόσο ξένο, ίσως έχεις και στον δικό σου κύκλο κάποιους ή μπορεί να είσαι εσύ ένας από αυτούς. Οκ, δεν έγινε και κάτι τόσο σοβαρό. Παράξενο ναι, σοβαρό όχι. Παρ' όλ' αυτά το τζιν ύφασμα φοριέται και σε άλλα κομμάτια εκτός από παντελόνια, οπότε ενσωματώνεται όμορφα στη ντουλάπα μας.

Αν θέλεις λοιπόν να φορέσεις το denim ύφασμα στο σύνολό σου χωρίς να είναι όμως παντελόνι, δοκίμασε κάποιες εναλλακτικές, εξίσου σύγχρονες και cool. Στην παρακάτω λίστα σου έχουμε 3 διαφορετικές επιλογές για να φορέσεις ακόμα και εσύ που απεχθάνεσαι το τζιν παντελόνι, denim ύφασμα. Κράτα σημειώσεις!

1. Φόρεσε μια denim φούστα σε όποιο μήκος σου αρέσει

2. Δοκίμασε τα denim αξεσουάρ, όπως παπούτσια ή τσάντα

3. Επένδυσε σε ένα denim πουκάμισο

Αφού διάβασες τι να φορέσεις αν δε σου αρέσουν τα denim παντελόνια, σίγουρα πρέπει να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Εξερεύνησε τον αστρολογικό κόσμο των ζωδίων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.