ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Ριγέ παντελόνι: Φόρεσέ το όπως η Πριγκίπισσα Νταϊάνα αυτό το φθινόπωρο


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

4 Σεπτεμβρίου 2024

Ριγέ παντελόνι: Φόρεσέ το όπως η Πριγκίπισσα Νταϊάνα αυτό το φθινόπωρο
GETTY IMAGES
Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα είναι ένα από τα μεγαλύτερα style icons

Το ριγέ παντελόνι είναι ένα μεγάλο must της καλοκαιρινής μας γκαρνταρόμπας εδώ και δύο χρόνια. Μιλάμε για τα ελαφριά pyjama παντελόνια σε λινό, μαλακό σατέν, denim ή βαμβάκι. Η μέση μπορεί να είναι με λάστιχο ή με άνετη μπάσκα ή ακόμα και με κουμπία, φυσικά να μην είναι κολλητά και να δίνουν την αίσθηση ότι μπορούν να φορεθούν άνετα και στο σπίτι. Οριζόντιες, κάθετες ή ακόμα και διαγώνιες ρίγες είναι αποδεκτές. Αυτό το παντελόνι φοριέται άνετα και το φθινόπωρο, ενώ ένα από τα μεγαλύτερα style icons το είχε αγκαλιάσει και μας δείχνει τον τρόπο που μπορούμε και εμείς να φορέσουμε το ριγέ παντελόνι μας το φθινόπωρο.

Jenny.Gr
GETTY IMAGES

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα, γνωστή για το κομψό, σύγχρονο και επαναστατικό της στιλ λάτρευε τα ριγέ παντελόνια και τα φορούσε ακόμα και στις δημόσιες εμφανίσεις της. Η αγαπημένη μας εμφάνιση της Πριγκίπισσας του λαού με ένα τέτοιο κομμάτι ήταν από έναν αγώνα πόλο το 1983. Μπορείς και εσύ εύκολα να αντιγράψεις το look της και να το φέρεις στο σήμερα επιλέγοντας ένα βαμβακερό λευκό πουκάμισο κουμπωμένο μέχρι πάνω ή ένα μεταξωτό σε χυτή γραμμή με balloon μανίκια. Επίσης αντί για λευκή ζώνη μπορείς να συνδυάσεις μια ταμπά με χρυσή λεπτομέρεια και από κάτω κόκκινες, χρυσές ή λευκές μπαλαρίνες ή slingbacks. Τα 70's γυαλιά ηλίου μπορείς να τα κρατήσεις! Πάρε την έμπνευση που χρειάζεσαι από τα μεγαλύτερα style icons και ενσωμάτωσε στο προσωπικό σου στιλ τις επιλογές τους. Καλή επιτυχία!

Jenny.Gr
GETTY IMAGES

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.