ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Ένα loose κοστούμι θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη - 6 stylish looks


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

20 Σεπτεμβρίου 2024

Ένα loose κοστούμι θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη - 6 stylish looks
Instagram/juliesfi
Το κοστούμι σε χαλαρή γραμμή είναι ο καλύτερός σου φίλος αυτή τη σεζόν

Είτε ετοιμάζεσαι για το γραφείο, είτε για μια χαλαρή βόλτα στην πόλη η ενδυματολογική επιλογή ενός κοστουμιού είναι πάντα on point. Ένα κοστούμι σε χαλαρή γραμμή μπορεί να γίνει ο καλύτερός σου φίλος σχεδόν σε όλες τις περιστάσεις. Όχι πολύ στενό, ούτε πολύ oversized, αλλά ένα σε χαλαρή γραμμή είναι κάτι το ενδιάμεσο, είναι αυτό που κολακεύει όλα τα σώματα και μοιάζει πιο ακριβό.

Μπορείς να το συνδυάσεις με πάρα πολλά κομμάτια της ντουλάπας σου, όπως πουκάμισα, t-shirts, ζιβάγκο, bra-top, κορμάκια ή ακόμα και διαφάνειες και να δημιουργήσεις τα δικά σου στιλάτα looks για διαφορετικές περιστάσεις. Άλλωστε είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν και το είδαμε σε πάρα πολλές συλλογές μεγάλων οίκων μόδας στις προηγούμενες Εβδομάδες Μόδας. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε 6 στιλάτα σύνολα με κοστούμι σε χαλαρή γραμμή για να πάρεις την έμπνευση που χρειάζεσαι για τα δικά σου looks. Κράτα σημειώσεις!

Δες τα αγαπημένα μας σύνολα με κοστούμι σε χαλαρή γραμμή και πάρε ιδέες:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.