ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Street Style NYFW: Τα 10 πιο hot looks από τους δρόμους της Νέας Υόρκης


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

12 Σεπτεμβρίου 2024

Street Style NYFW: Τα 10 πιο hot looks από τους δρόμους της Νέας Υόρκης
Instagram/thestylestalkercom
Τι φόρεσαν για να πάνε στο NYFW;

Ένα ακόμα New York Fashion Week έφτασε στο τέλος του. Εκτός από τα δεκάδες shows και installations που έγιναν σε όλη την πόλη της Νέας Υόρκης, άνθρωποι που έχουν πάθος με τη μόδα πέταξαν μέχρι την πόλη που δεν κοιμάται ποτέ για να δούν από κοντά τις προτάσεις των σχεδιαστών για την άνοιξη του 2025. Μαζί με την Εβδομάδα Μόδας όμως τελείωσε και το «κυνηγητό» των φωτογράφων στους καλοντυμένους ή κακοντυμένους καλεσμένους των shows.

Jenny.Gr
GETTY IMAGES

Εκτός λοιπόν από τη μόδα που δημιουργείται στα ατελιέ, υπάρχει και η μόδα που δημιουργείται στους δρόμους. Είναι το προσωπικό στιλ που κάνει ενδιαφέρον ένα κομμάτι, είναι οι άνθρωποι που θα δημιουργήσουν μια νέα τάση. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα δέκα πιο hot looks από τους δρόμους του New York Fashion Week και στα παρουσιάζουμε στην παρακάτω gallery. Πάρε την έμπνευση που χρειάζεσαι για τα δικά σου σύνολα ή απλά απόλαυσε το στιλ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.