ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Βαρέθηκες τα σορτσάκια; Πες "ναι" στη mini φούστα και δημιούργησε τα δικά σου cool looks


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

28 Σεπτεμβρίου 2024

Βαρέθηκες τα σορτσάκια; Πες "ναι" στη mini φούστα και δημιούργησε τα δικά σου cool looks
Instagram/keziacook
Με μια mini φούστα αισθάνεσαι πάντα πιο φρέσκια

Η mini φούστα, αφού έκανε την επανάστασή της και μετά χάθηκε για λίγο, μας κάνει παρέα εδώ και αρκετά χρόνια. Τις τρεις τελευταίες σεζόν βέβαια η mini φούστα αποτελεί μια από τις κυρίαρχες τάσεις και πραγματικά χαιρόμαστε πολύ να βλέπουμε αυτό το νεανικό και παιχνιδιάρικο κομμάτι να αλωνίζει τους δρόμους, χειμώνα, άνοιξη, καλοκαίρι και φθινόπωρο. Αν έχεις βαρεθεί τα σορτς, είναι μια πολύ καλή εναλλακτική.

Η mini φούστα δεν έχει ηλικία, όπως πολύ κακώς κυκλοφορεί αυτή η φήμη. Μπορεί να φορεθεί από όλες τις ηλικίες και το μόνο που αλλάζει είναι το styling και ίσως το μήκος - αν συμπεριλάβουμε και τις για micro-mini φούστες. Ταιριάζει εξαιρετικά με cardigans, t-shirts, λεπτά ή χοντρά πουλόβερ, με μακριά παλτό, με μπότες, με boxy σακάκια, μπαλαρίνες και πολλά ακόμα κομμάτια. Μιλάμε για ένα sexy, θηλυκό, παιχνιδιάρικο και cool κομμάτι υφάσματος, που έχει μια τεράστια ιστορία πίσω του. Φυσικά και αξίζει τον κόπο να τη δοκιμάσεις! Στην παρακάτω λίστα θα βρεις 5 looks με mini φούστα που λατρέψαμε για να πάρεις ιδέες για τα δικά σου σύνολα. Πειραματίσου και πέρνα καλά με τα ρούχα σου. Κράτα σημειώσεις!

Δες τα 5 looks με mini φούστα και πάρε την έμπνευση που χρειάζεσαι!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.