ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Blazer time: 6 updated φθινοπωρινά σύνολα για κάθε μέρα


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

18 Οκτωβρίου 2024

Blazer time: 6 updated φθινοπωρινά σύνολα για κάθε μέρα
Instagram/le.petit.colette
Φόρεσε το blazer σου και αυτό το φθινόπωρο

Το 2010 επιλέγαμε για τις βραδινές μας εξόδους business casual σύνολα με το blazer να είναι στην πρώτη γραμμή μάχης. Μπορεί να έχουν περάσει 14 χρόνια, αλλά εξακολουθεί να είναι από τα βασικά και αγαπημένα κομμάτια της ντουλάπα μας. Οκ, όχι όπως το φορούσαμε τότε, αλλά με έναν πιο cool, sexy και updated τρόπο. Αυτό το κομμάτι μας δίνει μια σιγουριά, μια δυναμική, ένα girl boss energy. Το αγαπάμε πολύ και φυσικά το φοράμε από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Αυτό το φθινόπωρο μπορούμε να συνδυάσουμε το blazer μας με πάρα πολλά ρούχα και αξεσουάρ από την γκαρνταρόμπα μας και να του δώσουμε διαφορετικές κατευθύνσεις κάθε φορά. Σίγουρα πρέπει να έχεις στην κατοχή σου ένα τουλάχιστον, αλλά το ιδανικό θα ήταν να έχεις 3 με 4 διαφορετικά στιλ. Αν λοιπόν θέλεις να πάρεις μερικές ιδέες για το πώς να φορέσεις το blazer σου αυτό το φθινόπωρο, ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και δες τους 6 τρόπους για να φορέσεις το αγαπημένο σου κομμάτι, ώστε να κλέψεις τις εντυπώσεις. Κράτα σημειώσεις!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.