ΣΤΙΛ STREET STYLE

Bella Hadid: Φόρεσε την πιο αμφιλεγόμενη τάση στα παντελόνια


The Jennettes

29 Ιουνίου 2021

Bella Hadid: Φόρεσε την πιο αμφιλεγόμενη τάση στα παντελόνια
Το αναπάντεχο trend στα παντελόνια που δοκίμασε η Bella Hadid

Όταν μιλάμε για αμφιλεγόμενες τάσεις της μόδας, τα παντελόνια καταλαμβάνουν σε πολλές περιπτώσεις την λίστα. Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα το χαμηλοκάβαλο παντελόνι από τα late 90s στα 00s. Την ίδια στιγμή που ο κόσμος της μόδας είναι έτοιμος για την επιστροφή τους, ένα άλλο διφορούμενο στιλ κάνει την εμφάνιση του. Η Bella Hadid είναι γνωστό πως όταν πρόκειται για τολμηρά trends δεν διστάζει να τα δοκιμάσει πρώτη.

Έτσι το πιο πρόσφατο look της με cut-outs παντελόνι δεν προκάλεσε έκπληξη. 

Η Hadid φορούσε παντελόνι με άνοιγμα χαμηλά στον καβάλο κατά τη διάρκεια μιας εξόδου στο Παρίσι, όπου βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες για την ανδρική Εβδομάδα Μόδας. Τα cut outs είναι μια 70s τάση που έχουμε συνηθίσει να  βλέπουμε σε φορέματα και μαγιό, τώρα εμφανίζεται και σε παντελόνια. Το 24χρονο top model  συνδύασε το μαύρο παντελόνι της με μαύρο φανελάκι με δαντέλα και γυαλιά ηλίου με κίτρινους φακούς.

Αν εξαιρέσουμε το sexy άνοιγμα στο παντελόνι, πρόκειται για ένα μίνιμαλ look, το οποίο ολοκλήρωσε, με Fendi baguette bag και μαύρες μυτερές μπότες.

jenny.gr

Δείτε ακόμη: Τα πιο εντυπωσιακά cut-out dresses 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.