ΣΤΙΛ STYLING TIPS

5 καλοκαιρινά essentials για κάθε γκαρνταρόμπα


Αφροδίτη Σακκά

1 Αυγούστου 2019

5 καλοκαιρινά essentials για κάθε γκαρνταρόμπα

Η θερμοκρασία είναι υψηλή, βρισκόμαστε στα μέσα του καλοκαιριού και δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από το να φτιάξουμε την ιδανική summer capsule γκαρνταρόμπα. Φυσικά, δε χρειάζεται να πούμε ποια είναι τα κομμάτια που ορίζουν το καλοκαιρινό στιλ (αέρινα φορέματα και σανδάλια, για παράδειγμα). Ωστόσο, υπάρχουν μερικές εκδοχές των κλασικών καλοκαιρινών essentials που μπορούν να μας βοηθήσουν στο να δείχνουν τα looks μας κομψά και ανεπιτήδευτα, όχι μόνο αυτό αλλά και τα επόμενα καλοκαίρια:

Λευκό φόρεμα

jenny.gr

Δεν υπάρχει τίποτα πιο elegant από ένα λευκό φόρεμα το καλοκαίρι. Μπορεί να φορεθεί σχεδόν σε οποιαδήποτε περίσταση και συνδυαστεί με ό,τι έχουμε στη ντουλάπα μας. Με λίγα λόγια, είναι μία διαχρονική επένδυση.

Slip φούστα

 Όταν έχει πολλή ζέστη για να φορέσουμε τζιν, τότε η slip φούστα είναι ιδανική. Συνδυάστε τη με ένα T-shirt και σανδάλια για casual looks.

Αμάνικο top

jenny.gr

Όσον αφορά τα tops, το αμάνικο tank top έχει γίνει ξανά δημοφιλές. Διαλέξτε ένα με φαρδιές τιράντες που μπορεί να φορεθεί και στο γραφείο.

Basket bag

Η ψάθινη τσάντα έχει υπάρξει ένα βασικό καλοκαιρινό essential εδώ και χρόνια, ενώ παραπέμπει στο ανεπιτήδευτο στιλ των Γαλλίδων.

Aξεσουάρ στα μαλλιά

jenny.gr

 Τα αξεσουάρ στα μαλλιά μπορούν να δώσουν έναν stylish αέρα στο look σας. Δοκιμάστε τσιμπιδάκια, μπαρέτες, στέκες και scrunchies.

 

Δείτε ακόμη: So hot right now: Γιατί πρέπει να επενδύσετε σε ένα ζευγάρι mules

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.