ΣΤΙΛ STYLING TIPS

4 φθινοπωρινά trends που μπορούμε να φορέσουμε από τώρα


Αφροδίτη Σακκά

30 Ιουλίου 2019

4 φθινοπωρινά trends που μπορούμε να φορέσουμε από τώρα

Όσον αφορά την πρόβλεψη των trends για τις επόμενες σεζόν, μερικές φορές αυτά που βλέπουμε στις πασαρέλες δεν μεταφράζονται τόσο εύκολα στην πραγματική ζωή. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά εύκολα φθινοπωρινά trends για το 2019, που μπορούν να φορεθούν καθημερινά, με το σωστό styling.

Τα trends για την ερχόμενη σεζόν δείχνουν πως τα έντονα χρώματα επιστρέφουν, όπως και οι κλασικές σιλουέτες, ενώ οι 90s επιρροές συνεχίζουν να βρίσκονται ψηλά στις λίστα με τις πιο δημοφιλείς τάσεις.

Oversized ώμοι

jenny.gr

Το ανδρόγυνο στιλ στα κοστούμια πρόκειται να είναι πολύ δημοφιλές το φετινό φθινόπωρο, με oversized ώμους στα σακάκια και μονόχρωμα στιλ για εύκολο layering.

Total black

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grece Ghanem (@greceghanem) on

Μπορεί το μαύρο χρώμα να μην έχασε ποτέ την δημοτικότητά του, αλλά οι πασαρέλες στα fashion weeks μας υπενθύμισαν το πόσο δυναμικά μπορούν να δείξουν τα μαύρα ρούχα. Άλλωστε, το total black look μπορεί να λειτουργήσει σε οποιαδήποτε γκαρνταρόμπα και προσωπικό στιλ.

Παπούτσια με τετράγωνο σχήμα

jenny.gr

Είδαμε το συγκεκριμένο στιλ να κάνει την εμφάνισή του σε τακούνια και σε σανδάλια για το φετινό καλοκαίρι και την ερχόμενη σεζόν θα το δούμε και σε μποτάκια.

Μακριά σορτς

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reese Blutstein (@double3xposure) on

Ένα trend που θα βλέπουμε παντού το φθινόπωρο είναι τα μακριά σορτς, σε πολυτελή υφάσματα. Οι βερμούδες γίνονται πιο σοφιστικέ και μπορούν να ταιριάξουν σε οποιονδήποε σωματότυπο, ενώ η σιλουέτα τους είναι πολύ κολακευτική.

 

Δείτε ακόμη:  Τα καλύτερα street style looks από το Milan Fashion Week F/W19

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.