Ζώδια - Συναστρίες

ΤΟΞΟΤΗΣ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όταν Τοξότης με Αιγόκερω κάνουν σχέση, ξεκινούν σιγά-σιγά και νιώθουν ότι δεν έχει νόημα να αφιερώσουν χρόνο ο ένας στον άλλο. Είναι αντίθετοι, κατά κάποιον τρόπο. Ο Τοξότης είναι αυθόρμητος και αναζητά τη γνώση για τη χαρά της ανακάλυψης, πάντα ορμώντας σε νέα πράγματα. Αντίθετα, ο Αιγόκερως είναι προσανατολισμένος στη λεπτομέρεια, παθητικός, ακόμη και ντροπαλός, και κοιτάζει πάντα προς το επόμενο έργο με προσοχή. Ωστόσο, οι διαφορές τους μπορούν να δημιουργήσουν μια ισχυρή σχέση μακροπρόθεσμα, καθώς υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να μάθει ο ένας σύντροφος από τον άλλο.

Στην αρχή της σχέσης, ο Τοξότης και ο Αιγόκερως ίσως να μην μπορούν να δουν πέρα από τα ελαττώματα του άλλου. Ο Τοξότης μπορεί να φαίνεται απείθαρχος και ο Αιγόκερως πομπώδης και ελιτίστικος. Όμως, μόλις σταματήσουν να εστιάζουν στα ελαττώματα και κοιτάξουν τις αντίστοιχες δυνάμεις τους, θα δουν μια τεράστια δεξαμενή ελκυστικών ιδιοτήτων. Ο Τοξότης μπορεί να δείξει στον Αιγόκερω την περιπέτεια και τον ενθουσιασμό, προσφέροντας μια γεύση από την ελευθερία που συχνά λείπει από τη ζωή του Αιγόκερω. Από την άλλη πλευρά, ο Αιγόκερως διδάσκει στον Τοξότη να δίνει προσοχή στη λεπτομέρεια και αποκαλύπτει τη γνώση ότι τα μικρά πράγματα είναι σημαντικά, βοηθώντας τον να αξιοποιήσει την τυχαία ενέργειά του.

Ο Τοξότης κυβερνάται από τον Πλανήτη Δία, ενώ ο Αιγόκερως από τον Πλανήτη Κρόνο. Ο Δίας αφορά την εκπαίδευση, τη φιλοσοφία, τη διεύρυνση της γνώσης και την καλή τύχη, ενώ ο Κρόνος είναι ο κυβερνήτης της σκληρής δουλειάς, της επιμονής, της φιλοδοξίας και της υπευθυνότητας. Οι επιδράσεις που έχουν ο ένας στον άλλο μπορεί να είναι θετικές και τείνουν να αναδεικνύουν τις καλύτερες πτυχές του άλλου. Και τα δύο ζώδια πρέπει να κάνουν ένα βήμα πίσω για να εκτιμήσουν την προσέγγιση του συντρόφου τους. Ο Τοξότης μπορεί να διδάξει στον Αιγόκερω να είναι πιο αυθόρμητος, ενώ ταυτόχρονα κερδίζει σταθερότητα από την ορθολογική προοπτική του Αιγόκερω.

Ο Τοξότης είναι ζώδιο της φωτιάς και ο Αιγόκερως είναι ζώδιο της γης. Ο Τοξότης ξεκινά έργα μετά από φιλοσοφική αξιολόγηση, ενώ ο Αιγόκερως υιοθετεί μια πιο πρακτική, τεκμηριωμένη προσέγγιση. Ο Αιγόκερως σκέφτεται τις συνέπειες των δραστηριοτήτων του, ενώ ο Τοξότης λατρεύει να εξερευνά για την προσωπική του ικανοποίηση. Παρόλο που Τοξότης με Αιγόκερω μπορεί να αντιμετωπίζουν δυσκολίες λόγω των διαφορετικών ήθων τους, όταν αφήνουν τις διαφορές τους στην άκρη, κάνουν ένα εξαιρετικό ζευγάρι χάρη στη συμπληρωματική τους φύση.


Ζώδια - Συχνές ερωτήσεις

Πώς θα βρω προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα;

Το ημερήσιο ωροσκόπιο παρέχει προβλέψεις για την θέση της Σελήνης τη συγκεκριμένη ημέρα σε σχέση με το ζώδιό σου. Μήπως είναι σήμερα η ημέρα για νέες ευκαιρίες, αποφάσεις ή αλλαγές; Ανακάλυψε τι επιφυλάσσει η ημέρα για το ζώδιό σου, καθώς και όλες τις θετικές ή αρνητικές επιρροές στη ζωή σου στην κατηγορία ζώδια σήμερα.

Πού θα δω τα χαρακτηριστικά για το κάθε ζώδιο;

Υπάρχουν 12 διαφορετικά ζώδια και καθένα έχει τις δικές του δυνάμεις, επιθυμίες, αδυναμίες και τρόπο να βλέπει τον κόσμο. Το ζώδιό σου βασίζεται στη θέση του ήλιου την ημέρα που γεννήθηκες. Δες τα χαρακτηριστικά κάθε ζωδίου και ανακάλυψε τα προτερήματα και τα μυστικά τους.

Ποια ζώδια ταιριάζουν μεταξύ τους, ποιες είναι οι συναστρίες;

Ισχύει ότι τα ζώδια με τα οποία ταιριάζεις περισσότερο είναι εκείνα που ανήκουν στο ίδιο στοιχείο (αέρας, φωτιά, γη, νερό) ή μήπως θα τα πήγαινες καλύτερα με ένα ζώδιο του αντίθετου στοιχείου; Πόσο ταιριάζεις με κάποιον που έχει ακριβώς το ίδιο ζώδιο με εσένα; Μάθε όσα θέλεις να ξέρεις για τα ζώδια και τις ερωτικές συναστρίες ζωδίων.

Ποιες είναι οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα ζώδια;

Στο JennyGr θα βρεις όλα τα ζώδια εβδομάδας με αναλυτικές προβλέψεις! Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις προσφέρουν μια εικόνα για το πώς οι κινήσεις των πλανητών θα επηρεάσουν κάθε ζώδιο. Ανακάλυψε τι επιφυλάσσει η εβδομάδα για το δικό σου ζώδιο, καθώς και όλες τις θετικές ή αρνητικές επιρροές στη ζωή σου.

Ποιες είναι οι ημερομηνίες γέννησης για το κάθε ζώδιο;

Το ζώδιο του Κριού αντιστοιχεί σε όσους έχουν γεννηθεί από τις 21 Μαρτίου έως τις 20 Απριλίου.

Το ζώδιο του Ταύρου αντιστοιχεί σε όσους έχουν γεννηθεί από τις 21 Απριλίου έως τις 20 Μαΐου.

Το ζώδιο των Διδύμων αντιστοιχεί σε όσους έχουν γεννηθεί από τις 21 Μαΐου έως τις 21 Ιουνίου.

Το ζώδιο του Καρκίνου αντιστοιχεί σε όσους έχουν γεννηθεί από τις 22 Ιουνίου έως τις 22 Ιουλίου.

Το ζώδιο του Λέοντος αντιστοιχεί σε όσους έχουν γεννηθεί από τις 23 Ιουλίου έως τις 22 Αυγούστου.

Το ζώδιο του Παρθένου αντιστοιχεί σε όσους έχουν γεννηθεί από τις 23 Αυγούστου έως τις 22 Σεπτεμβρίου.

Το ζώδιο του Ζυγού αντιστοιχεί σε όσους έχουν γεννηθεί από τις 23 Σεπτεμβρίου έως τις 23 Οκτωβρίου.

Το ζώδιο του Σκορπιού αντιστοιχεί σε όσους έχουν γεννηθεί από τις 24 Οκτωβρίου έως τις 22 Νοεμβρίου.

Το ζώδιο του Τοξότη αντιστοιχεί σε όσους έχουν γεννηθεί από τις 23 Νοεμβρίου έως τις 21 Δεκεμβρίου.

○Το ζώδιο του Αιγόκερω αντιστοιχεί σε όσους έχουν γεννηθεί από τις 22 Δεκεμβρίου έως τις 20 Ιανουαρίου.

○Το ζώδιο του Υδροχόου αντιστοιχεί σε όσους έχουν γεννηθεί από τις 21 Ιανουαρίου έως τις 19 Φεβρουαρίου.

○Το ζώδιο των Ιχθύων αντιστοιχεί σε όσους έχουν γεννηθεί από τις 20 Φεβρουαρίου έως τις 20 Μαρτίου.