Μία συνταγή με ελάχιστο κόστος
Υλικά:
Για την κρέμα:
- 500 γραμ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
- 110 γραμ. ζάχαρη
- 60 γραμ. φρέσκος χυμός λεμονιού
- ξύσμα από 1 λεμόνι
Διαδικασία: Κρέμα: Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος με τη ζάχαρη, ανακατεύουμε και βάζουμε στη φωτιά. Μόλις πάρει βράση το μείγμα και αρχίσει να φουσκώνει, χαμηλώνουμε τη φωτιά σε μέτρια θερμοκρασία και βράζουμε για ακόμη 3 λεπτά. Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το χυμό λεμoνιού και το ξύσμα. Ανακατεύουμε και αφήνουμε για 5 λεπτά να κρυώσει λίγο η κρέμα. Έπειτα τη βάζουμε σε ένα μεγάλο βαζάκι ή τη μοιράζουμε σε μικρά ποτηράκια και τα βάζουμε στο ψυγείο για 3-4 ώρες.
Απολαύστε τη!
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.