COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Κεράσματα στο φτερό


26 Δεκεμβρίου 2013

Γρήγορες λύσεις για ξαφνικούς επισκέπτες.

Είναι λογικό μια ξαφνική επίσκεψη φίλων να σας πιάσει απροετοίμαστους, αλλά αυτό δεν πρέπει να γίνει ο λόγος για να μην απολαύσετε την παρέα τους και να αγχωθείτε. Σηκώστε τα μανίκια, φορέστε το χαμόγελο σας και κάντε τα μαγικά σας με ότι έχετε στο ψυγείο σας.

Συνοδευτικά

Εάν δεν έχετε στο σπίτι κράκερς ή κάτι αλμυρό να βγάλετε με το ποτό τότε είναι ώρα να φτιάξετε τις δικές σας μπρουσκέτες ή τάκους. Βάλτε λίγο ελαιόλαδο, ρίγανη και αλάτι πάνω σε λεπτές φέτες ψωμιού και ψήστε τις στον φούρνο. Εδώ μπορείτε να παίξετε με πολλές παραλλαγές αναλόγως τι έχετε στο ψυγείο. Φρέσκιες τομάτες, τόνο, ελιές, κάπαρη , φέτα ή κάποιο κίτρινο τυρί που λιώνει.

Εάν η επίσκεψη είναι για καφέ, τότε το πιο γρήγορο γλυκό είναι οι τηγανίτες, πασπαλισμένες με άχνη ζάχαρη ή μέλι και κανέλα ή ψητά μήλα στο φούρνο με μέλι, χυμό πορτοκαλιού και κανέλα.

Για γεύμα

Η λύση λέγεται μακαρονάδα ή ριζότο. Χρησιμοποιήστε ότι λαχανικά έχετε και δημιουργήστε μια μοναδική σάλτσα. Λίγο τριμμένο τυρί και η βραδιά αλλά και η φιλοξενία σας θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία, και το κυριότερο χωρίς να έχει συμβάλει σε αυτή το take away της γειτονιάς σας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.