Συνοδεύστε τα ψητά κρεατικά σας.
Υλικά:
- 1½ κιλό πατάτες
- 4 βρασμένα αυγά
- 4 κλωνάρια σέλερι
- 4 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 1 αγγουράκι τουρσί ψιλοκομμένο
- 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
- 3 κ.σ. ξίδι
- 1 φλ. τσαγιού μαγιονέζα
- 2 κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο
- αλάτι και πιπέρι
- 1 πρέζα ζάχαρη
Διαδικασία:
Σε μια κατσαρόλα βράζετε τις πατάτες. Τις αφήνετε να βράσουν για 25 με 30 λεπτά μέχρι να τρυπιούνται με ένα πιρούνι. Τις στραγγίζετε και τις ξεπλένετε με κρύο νερό ώστε να πέσει η θερμοκρασία τους.Τις κόβετε σε μικρά κυβάκια και τις βάζετε σε ένα μπολ. Τις περιχύνετε με το ξίδι και προσθέτετε όλα τα υπόλοιπα υλικά (αυγά, σέλερι, φρέσκα κρεμμυδάκια, αγγουράκι, πιπεριά, μαγιονέζα, άνηθο, αλάτι, πιπέρι και ζάχαρη. Ανακατεύετε απαλά και αφήνετε να παγώσει στο ψυγείο τουλάχιστον για 2 ώρες.
Καλή όρεξη!
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.