
Συνοδεύστε τα ψητά κρεατικά σας.
Υλικά:
- 1½ κιλό πατάτες
- 4 βρασμένα αυγά
- 4 κλωνάρια σέλερι
- 4 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 1 αγγουράκι τουρσί ψιλοκομμένο
- 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
- 3 κ.σ. ξίδι
- 1 φλ. τσαγιού μαγιονέζα
- 2 κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο
- αλάτι και πιπέρι
- 1 πρέζα ζάχαρη
Διαδικασία:
Σε μια κατσαρόλα βράζετε τις πατάτες. Τις αφήνετε να βράσουν για 25 με 30 λεπτά μέχρι να τρυπιούνται με ένα πιρούνι. Τις στραγγίζετε και τις ξεπλένετε με κρύο νερό ώστε να πέσει η θερμοκρασία τους.Τις κόβετε σε μικρά κυβάκια και τις βάζετε σε ένα μπολ. Τις περιχύνετε με το ξίδι και προσθέτετε όλα τα υπόλοιπα υλικά (αυγά, σέλερι, φρέσκα κρεμμυδάκια, αγγουράκι, πιπεριά, μαγιονέζα, άνηθο, αλάτι, πιπέρι και ζάχαρη. Ανακατεύετε απαλά και αφήνετε να παγώσει στο ψυγείο τουλάχιστον για 2 ώρες.
Καλή όρεξη!
Διαβάζονται Τώρα
- 11 "ύπουλα" σημάδια ναρκισσισμού που ξεγελούν τους περισσότερους
- Η Σαρλίζ Θερόν απενοχοποιεί το age gap και τα situationships με τον καλύτερο τρόπο - “Έκανα one night stand με 26χρονο και ήταν εκπληκτικό”
- Οι άνθρωποι με υψηλό EQ ακολουθούν τον κανόνα 3-10, για να παίρνουν έξυπνες αποφάσεις - Και δεν σφάλλουν ποτέ
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.