COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Μοσχάρι με πιπέρι, κολοκυθάκια και τηγανιτές πατάτες


2 Φεβρουαρίου 2013

Νόστιμο και θρεπτικό μοσχάρι με κολοκύθια και  πατάτες.

Υλικά (για 4 άτομα):

  • 1 κιλό φιλέτο μοσχαριού
  • 6 μέτρια πράσινα κολοκυθάκια, κομμένα σε λεπτές φέτες
  • ½ φλιτζ. κοπανισμένο πιπέρι
  • αλάτι
  • 4 πατάτες κομμένες μπαστουνάκια
  •  ¼ κρεμμύδι

Διαδικασία:

Αναμειγνύετε το αλάτι με το πιπέρι και κολλάτε το μείγμα στα πλάγια του μοσχαριού. Κόβετε το μοσχάρι σε 6 κομμάτια. Μαγειρεύετε το μοσχάρι και τα κολοκυθάκια σε λαδωμένη ψησταριά, μέχρι τα κολοκύθια να μαλακώσουν και το μοσχάρι να ξεροψηθεί απέξω και να μείνει κόκκινο και ζουμερό μέσα. Παράλληλα τηγανίζετε τις πατάτες, ρίχνοντας μέσα και ¼ κρεμμυδιού για να πάρουν άρωμα. Μόλις τηγανιστούν πετάτε το κρεμμύδι. Σερβίρετε το μοσχάρι με τα κολοκύθια συνοδεύοντας με τις φρεσκοτηγανισμένες πατάτες.

Καλή όρεξη!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.