COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Ψαρονέφρι με γιαούρτι και μουστάρδα


9 Φεβρουαρίου 2013

Copy-of-baked-pork-chops-with-mustard-and-yogurt.jpg

Μία ιδιαίτερη γεύση.

Υλικά

  • 800 γραμμ. ψαρονέφρι κομμένο σε χοντρές φέτες
  • 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 4 κουτ.γλυκού μουστάρδα
  • 250 γραμμ. στραγγιστό γιαούρτι
  • 1 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
  • αλάτι
  •  πιπέρι

Διαδικασία: Κόψτε το ψαρονέφρι σε χοντρές φέτες και τα αλατοπιπερώστε. Αλείψτε ένα ταψί με λίγο λάδι και βάλτε το κρέας σας. Ραντίστε το με λίγο λάδι. Καλύψτε το ταψί με λαδόκολλα και από πάνω βάλτε αλουμινόχαρτο. Ψήστε το στους 200 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά. Όταν είναι έτοιμο αφαιρέστε το κάλυμμα και αλείψτε το κάθε κομμάτι κρέατος με μουστάρδα και λίγο γιαούρτι. Πασπαλίστε με τριμμένη παρμεζάνα και βάλτε το στο φούρνο για 10 λεπτά μέχρι να ροδίσει.

Καλή σας όρεξη!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.