COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Τάρτα με ρύζι, σπανάκι και φέτα


30 Νοεμβρίου 2013

Εύκολη και γευστικήτάρτα που θα σας ενθουσιάσει.

Υλικά για 8 άτομα:

1 φύλλο σφολιάτας ½ κιλό κατεψυγμένο σπανάκι 2 φλιτζάνια τριμμένη φέτα 4 αυγά 1 πακέτο ρύζι basmati ½ φλιτζάνι πικάντικη σάλτσα της επιλογής σας 10 ντοματίνια ½ ματσάκι άνηθο Αλάτι Πιπέρι Ελαιόλαδο και αλεύρι για τη φόρμα της τάρτας

Διαδικασία:

Λαδώνετε και αλευρώνετε τη φόρμα της τάρτας και απλώνετε το φύλλο της σφολιάτας. Ψιλοκόβετε τον άνηθο και ξεπαγώνετε το σπανάκι (στο φούρνο μικροκυμάτων για 2 λεπτά στη μεγαλύτερη ένταση). Ανακατεύετε το σπανάκι με τη φέτα, τα αυγά, τον άνηθο, το ρύζι, τη σάλτσα και αλατοπιπερώνετε . Κόβετε τα τοματίνια στη μέση. Αδειάζετε το μείγμα στην τάρτα και βάζετε επάνω τα μισά τοματίνια. Τοποθετείτε την τάρτα στη χαμηλότερη σχάρα του φούρνου και τη ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 45 λεπτά. Σερβίρετε με σαλατικά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.